Τορίνο - Νάπολι 0-1: Διπλό και απλά... μαθηματικές ελπίδες για τίτλο (vid)

Newsroom
Τορίνο - Νάπολι 0-1: Διπλό και απλά... μαθηματικές ελπίδες για τίτλο (vid)

bet365

Η Νάπολι πέρασε από την έδρα της Τορίνο (0-1) και έμεινε προσωρινά «ζωντανή» για τον τίτλο δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, αν και αυτό πρόκειται να αλλάξει με τυχόν νίκη της Μίλαν κόντρα στη Βερόνα.

Με στόχο το δυναμικό φινάλε πορεύεται η Νάπολι στην τελική ευθεία της Serie A, γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες για τον τίτλο έχουν ελαχιστοποιηθεί. Παρ' όλα αυτά, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι σημείωσε δεύτερη σερί νίκη, αυτή τη φορά με διπλό στην έδρα της Τορίνο (0-1) και προσωρινά διατηρεί μερικές μαθηματικές ελπίδες για το Scudetto, έστω κι αν ενδεχόμενη νίκη της Μίλαν στην έδρα της Βερόνα (8/5) θα σημάνει αυτομάτως το τυπικό... game-over.

Οι Ναπολιτάνοι ταξίδεψαν στο Τορίνο με φόρα από την εξάρα επί της Σασουόλο και μπορεί για ένα ημίχρονο να αδυνατούσαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό σκοραρίσματος, αλλά εν τέλει προηγήθηκαν μετά την ανάπαυλα. Πρώτα ο Ινσίνιε έχασε πέναλτι στο 60', ίσως το τελευταίο του με τη φανέλα της Νάπολι πριν αποχωρήσει για το MLS και την Τορόντο. Ωστόσο, στο 73' ο Φαμπιάν Ρουίθ έδωσε τη λύση στην ομάδα του, γράφοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Έτσι, η Νάπολι έφτασε στους 73 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Ίντερ και τέσσερις από τη Μίλαν, η οποία, όμως, έχει ματς λιγότερο κι αν νικήσει θα εκτοξευτεί ξανά στην κορυφή δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα