Μιχαΐλοβιτς: «Αυτή τη φορά ήταν πιο δύσκολα στο νοσοκομείο, ήμουν αρκετά μόνος»

Μιχαΐλοβιτς: «Αυτή τη φορά ήταν πιο δύσκολα στο νοσοκομείο, ήμουν αρκετά μόνος»

Μιχαΐλοβιτς: «Αυτή τη φορά ήταν πιο δύσκολα στο νοσοκομείο, ήμουν αρκετά μόνος»

bet365

Μετά τη νέα νίκη του απέναντι στην λευχαιμία, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς αναφέρθηκε στον όρκο που έδωσε στον εαυτό του να επιστρέψει σύντομα στο γήπεδο και σχολίασε γιατί αυτή τη φορά ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα λόγω της μοναξιάς...

Ο κόουτς της Μπολόνια θα είναι παρών στην άκρη του πάγκου της ομάδας του μετά από τις νέες χημειοθεραπείες που έκανε, αφού είχε ενημερωθεί για τη νέα εμφάνιση της λευχαιμίας.

Πήρε εξιτήριο σύντομα, βγήκε ξανά νικητής και τώρα είναι πάλι εκεί που αισθάνεται... γεμάτος και ευτυχισμένος άνθρωπος. «Μου λείψατε ακόμα κι εσείς οι δημοσιογράφοι. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές καταλαβαίνεις ότι εκτιμάς πράγματα που ποτέ δεν πίστευες ότι εκτιμούσες γιατί ήταν κάτι δεδομένο» ανέφερε ο Μιχαΐλοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, το μεσημέρι του Σαββάτιου.

«Αυτή τη φορά ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί μπορούσα να δω τη σύζυγό μου μόλις τρεις ώρες τη μέρα λόγω των μέτρων που παίρνουν στα νοσοκομεία λόγω του κορονοϊού και ήμουν αρκετά μόνος μου τις περισσότερες μέρες. Αυτό έκανε πιο δύσκολη την προσπάθεια, όμως, είχα δώσει όρκο στον εαυτό μου να επιστρέψω όσο πιο σύντομα θα ήταν αυτό εφικτό» σχολίασε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα