Ίντερ - Αντριάνο: Αποθέωση για τον «Αυτοκράτορα»

Ίντερ - Αντριάνο: Αποθέωση για τον «Αυτοκράτορα»

Newsroom
Ίντερ - Αντριάνο: Αποθέωση για τον «Αυτοκράτορα»

bet365

Οι οπαδοί της Ίντερ δεν ξεχνούν τον «αυτοκράτορα» και το Μεάτσα αποθέωσε τον Αντριάνο στην επιστροφή του στο Μιλάνο.

Ηταν ένας ποδοσφαιριστής με τον ίδιο εκπληκτικό συνδυασμό εκπληκτικής ταχύτητας, εντυπωσιακής δύναμης, άψογης τεχνικής και τρομερού σουτ όπως ο αυθεντικός Ρονάλντο, προκαλώντας ενθουσιασμό σε πολύ κόσμο. Η φόρμα του με την Πάρμα στις αρχές της σεζόν 2003-04, όταν είχε 8 γκολ σε 9 ματς της Serie A, ήταν αρκετή για να του εξασφαλίσει με ακριβή μεταγραφή στην Ιντερ, όπου φαινόταν ότι προοριζόταν για να γίνει ένας από τους σπουδαιότερους σταρ του παιχνιδιού. Οι Νερατζούρι κατέκτησαν τέσσερα πρωταθλήματα στα χρόνια του Αντριάνο και μπορεί η καριέρα του να πήρε την κατηφόρα, αλλά ο ίδιος παραμένει ένα μεγάλο κεφάλαιο για τους οπαδούς της ομάδας.

Image

Ο Βραζιλιάνος ήταν ο καλεσμένος της Ίντερ για τον ημιτελικό με τη Μίλαν και το Μεάτσα πήρε... φωτιά, όταν εμφανίστηκε στα μάτριξ. Ο κόσμος τον λατρεύει και δεν ξεχνά τα 74 γκολ και τις 27 ασίστ. «Οι οπαδοί της Ίντερ πάντα με έκαναν να νιώθω ξεχωριστός» τονίζει ο ίδιος.

Image

Η πορεία του Βραζιλιάνου σταρ σταμάτησε απότομα. O θάνατος του πατέρα του αλλά και τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη τον επηρέασαν όχι μόνο στην ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και στη ζωή. Πρόσφατα εθεάθη σε κατάσταση μέθης και συγκεκριμένα είναι συνεπιβάτης σε μια μηχανή, όπου όντας ημίγυμνος πίνει από ένα μπουκάλι μπύρας.

 

SERIE A Τελευταία Νέα