Σπέτσια - Ίντερ 1-3: Διπλό κορυφής οι Νερατζούρι! (vid)

Newsroom
Σπέτσια - Ίντερ 1-3: Διπλό κορυφής οι Νερατζούρι! (vid)

bet365

Η Ίντερ πήρε μεγάλο διπλό (3-1) στην έδρα της Σπέτσια και πέρασε στην κορυφή της Serie A. Στο +1 από τη Μίλαν οι Νερατζούρι.

H Ίντερ είχε ουσία, έφυγε με το διπλό (3-1) από την έδρα της Σπέτσια και είναι στο +1 από τη Μίλαν έξι αγωνιστικές πριν το τέλος (οι νερατζούρι έχουν ματς λιγότερο). Bασικός ο Νικολάου, ο οποίος δέχθηκε κίτρινη στο 80ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι ήταν καλοί, είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 5' με τον Γκιάσι, ωστόσο η Ίντερ ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο 31ο λεπτό. Ο Μπρόζοβιτς έκανε τη σέντρα για τον Ντ’Αμπρόζιο αυτός γύρισε στον Κροάτη, ο οποίος πέτυχε το 1-0.

Η Σπέτσια πλησίασε στο γκολ, αλλά ο Ερλιτς, στο 48′, αστόχησε με κεφαλιά μετά την εκτέλεση κόρνερ. Στο 73′ ο Πέρισιτς έκανε τη σέντρα και ο Λαουτάρο σημείωσε το 2-0. Στο 88′ ο Ματζόρε με ωραίο σουτ μείωσε σε 1-2, ωστόσο η Ιντερ απάντησε και ο Σάντσες στο 90'+3΄διαμόρφωσε το 3-1.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι (82′ Ντε Φράι), Ντάμφρις (75′ Νταρμιάν), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (75′ Βιδάλ), Πέρισιτς, Κορέα (60′ Σάντσες), Τζέκο (60′ Λαουτάρο).

 

SERIE A Τελευταία Νέα