Γιουβέντους: Νέα έρευνα από τις Αρχές για ψευδή λογιστικά στοιχεία

Γιουβέντους: Νέα έρευνα από τις Αρχές για ψευδή λογιστικά στοιχεία

Κώστας Τόπας
Γιουβέντους: Νέα έρευνα από τις Αρχές για ψευδή λογιστικά στοιχεία

bet365

Η Γιουβέντους βρίσκεται υπό έρευνα για ψευδή τήρηση λογιστικών στοιχείων με εφοριακούς να κάνουν ξαφνική έφοδο σε δικηγορικά έγγραφα σε όλη την Ιταλία αναζητώντας κρυμμένα συμβόλαια.

Δεν έχουν περάσει αρκετοί μήνες από την τελευταία φορά που η Γιουβέντους βρέθηκε στο μικροσκόπιο των οικονομικών ελεγκτικών αρχών στην Ιταλία για μυστικές και παράνομες οικονομικές και μεταγραφικές συναλλαγές.

Η υπόθεση όχι μόνο δεν έχει κλείσει από τότε αλλά συνεχίζεται και σήμερα, καθώς όπως αναφέρει η «La Stampa», την Τετάρτη (23/03) οικονομικοί ελεγκτές μηχανισμών έκαναν έφοδο σε γραφεία διαφόρων ιταλικών πόλεων, στο πλαίσιο της έρευνας για πιθανή φοροδιαφυγή της διοίκησης της Γιουβέντους, μέσω ιδιωτικών συμβολαίων σε παίκτες.

Οπως αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα, οι έφοδοι έγιναν σε δικηγορικά γραφεία που εδρεύουν σε Τορίνο, Μιλάνο και Ρώμη, με τους εφοριακούς να προσπαθούν να βρουν ιδιωτικά συμβόλαια που είχε συνάψει η «Γηραιά Κυρία» με παίκτες, αναφορικά με μισθούς και μπόνους.

Αυτές οι συμφωνίες αφορούν την περίοδο μεταξύ του 2019 και του 2021. Τότε που η Γιουβέντους προσπαθούσε να ισορροπήσει τα λογιστικά της βιβλία.

 

SERIE A Τελευταία Νέα