Νίκες για Τζένοα και Σασουόλο!

Newsroom
Νίκες για Τζένοα και Σασουόλο!

bet365

Η Τζένοα πήρε μεγάλη εντός έδρας νίκη (1-0) κόντρα στην Τορίνο και μπήκε ξανά στο κόλπο της παραμονής. Τεσσάρα η Σασουόλο!

Κατάθεση ψυχής από την Τζένοα, η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Τορίνο, παρά το γεγονός πως βρέθηκε με δέκα παίκτες από το 24ο λεπτό. Ετσι, οι Γενοβέζοι βρέθηκαν στο -3 από τη ζώνη παραμονής. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, πίεσαν και στο 14ο λεπτό ο Πορτανόβα άνοιξε το σκορ. Ωστόσο, εννέα λεπτά αργότερα, οι Γενοβέζοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, μιας και ο Οστιγκαρντ αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη. Η Τορίνο πίεσε, πήρε τον έλεγχο, όμως εκτός από το δοκάρι του Βοϊβόντα στο 35' δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και να αποσπάσει κάτι περισσότερο.

Η Σασουόλο διέλυσε τη Σπέτσια

Στο «κυνήγι» της 6ης Ρόμα παραμένει η Σασουόλο με την ομάδα του βασικού και αναντικατάστατου Γιώργου Κυριακόπουλου να συντρίβει εντός έδρας τη Σπέτσια με 4-1 και να μειώνει τη διαφορά της από τους «Τζιαλορόσι» στους πέντε βαθμούς (43 έναντι 48), ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στη 15η θέση με 29 βαθμούς, επτά μακριά από την 18η Βενέτσια. Η Σασουόλο προηγήθηκε στο 17' με τον Ντομενίκο Μπεράρντι, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 36' με φανταστικό πλασέ του πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου κυριάρχησε, προηγήθηκε εκ νέου στο 48' με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μπεράρντι, ο Αϊκάν έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 78' και στο 81' ο Τζιανλούκα Σκαμάκα διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

 

SERIE A Τελευταία Νέα