Ουντινέζε - Λάτσιο 1-1: Έχασε έδαφος για την πεντάδα (vid)

Newsroom
Ουντινέζε - Λάτσιο 1-1: Έχασε έδαφος για την πεντάδα (vid)

bet365

Προσγείωση για τη Λάτσιο μετά τις σερί εμφατικές νίκες, με τους Ρωμαίους να έρχονται ισόπαλοι 1-1 με την Ουντινέζε και να μένουν εκτός πεντάδας!

Οι δυο εντυπωσιακές νίκες απέναντι σε Μπολόνια και Φιορεντίνα είχαν προσδώσει διαφορετικό αέρα στη Λάτσιο. Μια αύρα αυτοπεποίθησης πως μπορεί να κυνηγήσει την παρουσία της στην πρώτη πεντάδα και γιατί όχι, την είσοδο στο Champions League. Απέναντι στην Ουντινέζε όμως έκανε βήματα πίσω. Δίχως τον Τσίρο Ιμόμπιλε στο «οπλοστάσιο», οι Λατσιάλι έμειναν στο 1-1 στο «Φρίουλι», χάνοντας έτσι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προσπεράσουν την Αταλάντα και να μπουν σφήνα στη μάχη της τετράδας στη φετινή Serie A.

Κι αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η Ουντινέζε έκανε ό,τι χρειάστηκε για να βάλει τρικλοποδιά στους Ρωμαίους. Μόλις στο 5΄ο Ντεολοφέου δεν σπατάλησε την ευκαιρία και έβαλε σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους που έριξαν με το καλημέρα στα σχοινιά τη Λάτσιο και της έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό. Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους όμως, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την απάντηση. Στο 45΄ο Ζακάνι έκανε τη σέντρα και ο Άντερσον την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι Λατσιάλι προσπάθησαν να ανατρέψουν το σκορ στο δεύτερο μέρος, αλλά απέτυχαν οικτρά και μάλιστα στο τέλος της βραδιάς θα πρέπει να νιώθουν ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, από τη στιγμή που στο 90+3΄το δοκάρι απέτρεψε την Ουντινέζε από το να πάρει την ύστατη στιγμή και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα