Σπόρτινγκ: Χάνει τον Καμπράλ από την Λάτσιο και τον αναπληρώνει με τον Έντουαρντς

Newsroom
Σπόρτινγκ: Χάνει τον Καμπράλ από την Λάτσιο και τον αναπληρώνει με τον Έντουαρντς

bet365

Συμφωνία επετεύχθη ανάμεσα σε Λάτσιο και Σπόρτινγκ για τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Καμπράλ στους Λατσιάλι, την ώρα ίδια που οι Πορτογάλοι έχουν βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του πάλαι ποτέ στόχου του Ολυμπιακού, Έντουαρντς.

Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους έξι μήνες ο Τζοβάνε Καμπράλ, καθώς η Λάτσιο κατάφερε να έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του 23χρονου ακραίου επιθετικού.

Το ενοίκιο που θα καταβάλουν οι Λατσιάλι για τις υπηρεσίες του βρίσκεται στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ στο deal προβλέπεται και οψιόν αγοράς ύψους 8 εκατομμυρίων! Στη Σπόρτινγκ πάντως έχουν ήδη έτοιμο τον αντικαταστάτη του, αφού έχουν δώσει τα χέρια με τη Γκιμαράες για την απόκτηση του Μάρκους Έντουαρντς που είχε απασχολήσει στο παρελθόν και τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα