Ερναντέζ: Ανανέωσε στη Μίλαν μέχρι το 2026 (vid)

Ερναντέζ: Ανανέωσε στη Μίλαν μέχρι το 2026 (vid)

Ερναντέζ: Ανανέωσε στη Μίλαν μέχρι το 2026 (vid)

bet365

Δεν το... κουνάει από το «Σαν Σίρο» και τη Μίλαν ο Τεό Ερναντέζ, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Ροσονέρι που τον «δένει» στον σύλλογο ως το 2026.

Οι «μνηστήρες» έκαναν ουρά για να τον «κλέψουν» από το Μιλάνο. Η φήμη του ως ενός από τους κορυφαίους πλάγιους μπακ του πλανήτη είχε αποτυπωθεί για τα... καλά στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Ο Τεό Ερναντέζ, όμως, έκλεισε τα αυτιά του στις προτάσεις του τελευταίου διαστήματος και δηλώνει πιστός στη Μίλαν, με την οποία θα συνεχίσει την καριέρα του για τεσσεράμισι ακόμα χρόνια!

Ο 24χρονος Γάλλος διεθνής υπέγραψε επέκταση συμβολαίου το οποίο τον «δένει» στον σύλλογο ως το 2026 και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία θα του αποφέρει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ ετησίως συν τα μπόνους επίτευξης στόχων, υπερδιπλάσιος μισθός σε σχέση με το 1,5 εκατομμύριο που αμοιβόταν μέχρι πρότινος! «Win-win» από κάθε άποψη για τους Ροσονέρι, που διατηρούν στις τάξεις τους έναν από τους πλέον περιζήτητους παίκτες στη θέση του, χωρίς... αστρονομικές οικονομικές υπερβάσεις.

Ο Ερναντέζ μετακόμισε στο «Σαν Σίρο» το 2019 από τη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 21,5 εκατομμυρίων ευρώ και σε λιγότερο από τρία χρόνια έχει εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή αξία του άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ, μετρώντας συνολικά 106 συμμετοχές, 15 γκολ και 20 ασίστ με τους Μιλανέζους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα