Τζένοα - Σαμπντόρια 1-3: Αφεντικό στη Γένοβα...

Νίκος Κικίδης
Τζένοα - Σαμπντόρια 1-3: Αφεντικό στη Γένοβα...

bet365

Υπό την ενορχήστρωση του εντυπωσιακού Γκαμπιαντίνι (δυο γκολ), η Σαμπντόρια επικράτησε 3-1 της Τζένοα και απέδειξε ποιος είναι το αφεντικό στην πόλη!

Αμφότερες μετρούσαν δυο απανωτές ήττες στη Serie A και η μεταξύ τους αναμέτρηση τους έδινε την ευκαιρία να συλλέξουν πολύτιμους πόντους και να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών, μαζί με το περίφημο πρεστίζ για τα σκήπτρα της Γένοβας. Και παρά την τιτλοφόρηση ως τοπικό «ντέρμπι», η Σαμπντόρια επέβαλε καθολικό μονόλογο (1-3)! Από το έβδομο κιόλας λεπτό ο Γκαμπιαντίνι είχε δώσει το προβάδισμα έναντι της Τζένοα, γκολ που διαμόρφωσε και το σκορ ημιχρόνου (0-1).

Στο δεύτερο μέρος όμως οι τυπικά φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο για να καθαρίσουν μια και καλή την υπόθεση. Αρχικά ο Καπούτο (49΄) και ύστερα ο Γκαμπιαντίνι με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (67΄) σφράγισαν τη νίκη, με τον 30χρονο Ιταλό παράλληλα να ανεβαίνει στην κορυφή των σκόρερς στα ντέρμπι της Γένοβας με πέντε γκολ! Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-1 με τον Ντέστρο (78΄), αποτέλεσμα που χάρισε το τρίποντο - ανάσα στη Σαμπντόρια και παράλληλα τον τίτλο του αφεντικού της πόλης!

 

SERIE A Τελευταία Νέα