Ζλάταν: «Θέλω να μείνω στη Μίλαν όλη μου τη ζωή»

Ζλάταν: «Θέλω να μείνω στη Μίλαν όλη μου τη ζωή»

Κώστας Τόπας
Ζλάταν: «Θέλω να μείνω στη Μίλαν όλη μου τη ζωή»

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εξέφρασε την επιθυμία του μείνει για πάντα στη Μίλαν, χαριτολογώντας ότι θα μπορούσε να παίξει με μια τρίτη γενιά της οικογένειας Μαλντίνι.

Ο Σουηδός αστέρας πρόσφατα έκλεισε τα 40 χρόνια ζωής, ωστόσο εξακολουθεί να σκοράρει. Το συμβόλαιό του με τους «ροσονέρι» λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν και όλα παραμένουν ανοιχτά για το μέλλον της καριέρας του.

Ο Ζλάταν ήταν καλεσμένος στο «Che Tempo Che Fa» στο «Rai Tre» για να συζητήσει για το νέο του βιβλίο, «Αδρεναλίνη» αλλά και για το μέλλον του.

«Θέλω να παίζω όσο περισσότερο γίνεται, και όσο έχω αυτή την αδρεναλίνη, θα συνεχίσω. Ας ασκήσουμε πίεση στη Μίλαν για να μου προσφέρει νέο συμβόλαιο. Ελπίζω να μείνω στη Μίλαν για μια ζωή. Έχω ακόμα στόχους που μπορώ να επιτύχω και θέλω να κερδίσω ένα ακόμη Scudetto.

Δεν ξέρω τι θα γίνει μετά το ποδόσφαιρο, οπότε φοβάμαι λίγο να σταματήσω. Θα δούμε, αλλά θέλω να συνεχίσω να παίζω για να μην μετανιώσω», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος στράικερ της Μίλαν.

Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας από τους λίγους που μπόρεσαν να παίξουν στο ίδιο γήπεδο με δύο γενιές της ίδιας οικογένειας, καθώς ο Πάολο Μαλντίνι ήταν ο αντίπαλός του και τώρα ο γιος του, Ντάνιελ είναι συμπαίκτης του.

«Είναι υπέροχο, θα δούμε αν συνεχιστεί η αδρεναλίνη και θα μπορώ να παίζω και με τον γιο του Ντάνιελ!», τόνισε χαριτολογώντας ο Ζλάταν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα