Βενέτσια - Ίντερ 0-2: Διπλό και μια ανάσα από κορυφή! (vid)

Newsroom
Βενέτσια - Ίντερ 0-2: Διπλό και μια ανάσα από κορυφή! (vid)

bet365

Η Ίντερ πέρασε από τη Βενετία, επικράτησε 2-0 της Βενέτσια με πρωταγωνιστή τον Τσαλχάνογλου και βρέθηκε στο -1 από την κορυφή!

Ο Τσαλχάνογλου ήταν εξαιρετικός, άνοιξε το δρόμο για τη νίκη, με την Ίντερ να επικρατεί 2-0 εκτός έδρας της Βενέτσια. Ετσι, οι Νερατζούρι βρέθηκαν στο -1 από την κορυφή της Serie A, αλλά με ματς περισσότερο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, πίεσαν, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στο ανασταλτικό κομμάτι. Ωστόσο, στο 34′ ο Τσαλχάνογλου με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρομέρο για το 0-1. Μάλιστα, ο Τούρκος για πρώτη φορά στην καριέρα του σε Bundesliga και Serie A πέτυχε γκολ σε τρία διαδοχικά παιχνίδια.

Στην επανάληψη, η Ιντερ είχε τον έλεγχο, δεν απειλήθηκε, αντίθετα, θα μπορούσε να σκοράρει με κεφαλιά του Σκρίνιαρ στο 61′. Η Ιντερ, πέτυχε στο 96′ το δεύτερο γκολ με πέναλτι του Λαουτάρο για χέρι του Χαπς και σφράγισε ένα σημαντικό διπλό που τη φέρνει μια ανάσα από Μίλαν και Νάπολι.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι, Ντιμάρκο, Νταρμιάν (71′ Ντάμφρις), Μπαρέλα (82′ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (58′ Βεσίνο), Πέρισιτς (82′ Ντ’Αμπρόζιο), Κορέα (58′ Λαουτάρο), Τζέκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα