Γιουβέντους - Σασουόλο 1-2: Σοκ στο τέλος για την «Κυρία»

Newsroom
Γιουβέντους - Σασουόλο 1-2: Σοκ στο τέλος για την «Κυρία»

bet365

Σοκ στις καθυστερήσεις για τη Γιουβέντους, γνώρισε εντός έδρας ήττα 2-1 από τη Σασουόλο κι έμεινε στο -13.

Η Γιουβέντους όχι απλά δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά την ισοπαλία με την Ιντερ, αλλά ηττήθηκε κιόλας από τη Σασουόλο 2-1, είναι στο -13 από την κορυφή και πλέον το βλέμμα είναι μόνο στο Champions League.

Η Γιούβε μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και στο δεκάλεπτο είχε δυο καλές ευκαιρίες με Κιέζα και Ντε Σίλιο. Η «Κυρία» ήταν καλύτερη, αλλά στο 14΄ο Ραμπιό δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Καλός ρυθμός, με τη Γιουβέντους να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 37', όταν το σουτ του Ντιμπάλα βρήκε δοκάρι. Κι αφού δεν έγινε το 1-0, ήρθε το 0-1 στο 44′ με ωραίο τελείωμα του Φρατέζι έπειτα την κάθετη του Ντεφρέλ!

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έβαλε τον Κουαδράδο περιμένοντας αλλαγή στην εικόνα. Στο 55′, όμως, ο Αλεξ Σάντρο δε βρήκε στόχο με κεφαλιά, ενώ στο 58′ ο Αϊχάν έδιωξε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή σε σουτ του Κουαδράδο. Το 1-1 έγινε στο 76′ με την κεφαλιά του ΜακΚένι έπειτα το φάουλ του Ντιμπάλα. Η πίεση έγινε εντονότερη, ωστόσο στο 90+5' ήρθε το δεύτερο σοκ, με τον Λόπες να κάνει το 1-2 στην αντεπίθεση.

Γιουβέντους: Περίν, Ντανίλο (80′ Κουλουσέφσκι), Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Ντε Σίλιο (13′ Αλεξ Σάντρο), Κιέζα, ΜακΚένι, Λοκατέλι (80′ Αρτούρ), Ραμπιό (46′ Κουαδράδο), Ντιμπάλα, Μοράτα (63′ Κάιο Ζόρζε).

Νίκη τετράδας για την Αταλάντα

Η Αταλάντα μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Σαμπντόρια, όμως κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με σκορ 1-3. Οι «Μπεργαμάσκι» με τη νίκη τους ανέβηκαν στην τέταρτη θέση με 18 βαθμούς.

Η Σαμπντόρια βρήκε γρήγορο γκολ, μόλις στο 10' με τον Φραντσέσκο Καπούτο. Μέσα σε 11 λεπτά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή.

Στο 17' ο Ζαπακόστα έκανε τη μπαλιά, ο Κρίστοφερ Ασκίλντσεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και έστελε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Τέσσερα λεπτά αργότερα από νεά μπαλιά του πρώην δεξιού μπακ της Τσέλσι ο Ντουβάν Ζαπάτα πήρε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το 1-2. Στο 95' ο Ίλιτσιτς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα», κάνοντας το τελικό 1-3.

Ούτε τώρα η Ουντινέζε

Στη «Ντάτσια Αρένα» η Ουντινέζε υποδέχθηκε την Βερόνα με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1. Αυτό ήταν το έβδομο παιχνίδι διαδοχικό ματς για τη Serie A, στο οποίο η Ουντινέζε δεν καταφαίρνει να απολαύσει τη χαρά της νίκης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, με τον Ισαάκι Σαξές να ανοίγει το σκορ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, είχαν σε συντριπτικό ποσοστό την κατοχή της μπάλας (67%-33%) και εν τέλει δικαιώθηκαν.

Στο 83' ο Ροντρίγκο Μπεκάο έκανε πέναλτι και ουσιαστικά «κρέμασε» την ομάδα του. Ο Αντονίν Μπάρακ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα