Μίλαν - Τορίνο 1-0: Ο Ζιρού την έστειλε στο ρετιρέ! (vid)

Μίλαν - Τορίνο 1-0: Ο Ζιρού την έστειλε στο ρετιρέ! (vid)

Newsroom
Μίλαν - Τορίνο 1-0: Ο Ζιρού την έστειλε στο ρετιρέ! (vid)

bet365

Ο Ολιβιέ Ζιρού λύγισε την Τορίνο, η Μίλαν επικράτησε 1-0 και βρέθηκε στο +3 από τη 2η Νάπολι, αλλά με ματς περισσότερο.

Αυτή η Μίλαν μπορεί να ονειρεύεται πρωτάθλημα. Πάθος, μαχητικότητα, ουσία και... Ζιρού! Ο Γάλλος φορ κάνει τη διαφορά, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στην Τορίνο και οι ροσονέρι με την έκτη διαδοχική τους νίκη βρέθηκαν στο +3 από τη Νάπολι και περιμένουν...

Η Μίλαν μπήκε δυνατά στο ματς, εκμεταλλεύθηκε το κακό ξεκίνημα της Τορίνο και μόλις στο 14ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Τονάλι έκανε το κόρνερ, ο Κρούνιτς γύρισε και ο Ζιρού από κοντά διαμόρφωσε το 1-0. Μάλιστα, ο Γάλλος φορ έγινε ο δεύτερος παίκτης της Μίλαν -μετά τον Μάριο Μπαλοτέλι- που βρίσκει δίχτυα στα τρία πρώτα εντός έδρας ματς. Οι γηπεδούχοι έλεγξαν το ρυθμό, όμως δεν έβρισκαν χώρους για να απειλήσουν.

Η δεύτερη καλή ευκαιρία ήρθε από στημένη φάση στο 45', όμως η κεφαλιά του Κρούνιτς από φάουλ του Τονάλι πέρασε άουτ. Η Τορίνο ήταν πιο ορεξάτη στην επανάληψη, ο Σανάμπρια έδωσε ώθηση και στο 76' πλησίασε στο γκολ, αλλά ο Ταταρουσάνου κράτησε το μηδέν. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και στο 85' είχαν δοκάρι από το σουτ του Πραέ!

 

SERIE A Τελευταία Νέα