Eξαλλος ο Ντε Λαουρέντις με την διαιτησία, θα ζητήσει τις κασέτες VAR από τα παιχνίδια της Γιουβέντους (vids)

Κώστας Τόπας
Eξαλλος ο Ντε Λαουρέντις με την διαιτησία, θα ζητήσει τις κασέτες VAR από τα παιχνίδια της Γιουβέντους (vids)

bet365

H Νάπολι είναι έξαλλη με τις τελευταίες αποφάσεις διαιτησίας στη Serie A και πρόεδρος των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αναμένεται να ζητήσει τις κασέτες του VAR, από τα παιχνίδια της Γιουβέντους με την Ίντερ και τη Ρόμα.

Ρόμα και Νάπολι αναδείχθηκαν ισόπαλες στο «Ολίμπικο» (0-0) σε αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Serie A. Ωστόσο, υπήρξε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο όταν ο διαιτητής Νταβίντε Μάσα δεν καταλόγισε πέναλτι στους «παρτενοπέι» για μια επαφή μεταξύ του Ζάμπο Ανγκισά και του Ματίας Βίνα μέσα στην περιοχή των «τζιαλορόσι».

Το VAR δεν επενέβη καθώς δεν θεωρήθηκε ξεκάθαρη παράβαση, αλλά δεν συνέβη το ίδιο στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής, μεταξύ της Γιουβέντους και της Ίντερ. Εκεί, ο διαιτητής Μαουρίτσιο Μαριάνι έδωσε πέναλτι υπέρ των «μπιανκονέρι» στα τελευταία λεπτά του αγώνα και με αυτόν τον τρόπο η «Γηραιά Κυρία» πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ και ο δικηγόρος του φέρεται να του πρότεινε να ζητήσει τις κασέτες από το VAR, από τα δύο τελευταία παιχνίδια της Γιουβέντους με τη Ρόμα και την Ίντερ, προκειμένου να ακούσει τους διαλόγους των διαιτητών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα