Επικός Ζλάταν: «Εσείς περπατάτε κι εγώ πετάω»

Επικός Ζλάταν: «Εσείς περπατάτε κι εγώ πετάω»

Κώστας Τόπας
Επικός Ζλάταν: «Εσείς περπατάτε κι εγώ πετάω»

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φαίνεται να είναι σε τρελά... κέφια μετά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση κι αυτό αποτυπώνεται από την ανάρτησή του στα social media.

Επειτα από περίπου ένα μήνα, ο Σουηδός επιθετικός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στον αχίλλειο τένοντα. Συγκεκριμένα, κόντρα στη Βερόνα ο 40χρονος, πλέον, επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 77' και συνδύασε την επιστροφή του με νίκη.

O Ζλάταν ανεβάζει ρυθμούς, προκειμένου να είναι στο 100% και να είναι σε θέση να αγωνιστεί για 90 λεπτά. Την προσεχή Τρίτη (19/10, 22:00) η Μίλαν αντιμετωπίζει την Πόρτο, μακριά από την έδρα της, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο Στέφανο Πιόλι ενδέχεται να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, στον έμπειρο στράικερ.

Η ψυχολογία πάντως του Ιμπραΐμοβιτς φαίνεται να είναι ήδη στα ύψη κι αυτό φρόντισε να το δείξει μέσω μιας ανάρτησης στα social media, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος στον αέρα, κάνοντας ένα ανάποδο ψαλίδι, γράφοντας: «Εσείς περπατάτε κι εγώ πετάω».

 

SERIE A Τελευταία Νέα