Ζλάταν: «Πρέπει ν' ακούσω το σώμα μου...»

Ζλάταν: «Πρέπει ν' ακούσω το σώμα μου...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζλάταν: «Πρέπει ν' ακούσω το σώμα μου...»
Τα συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζει πλέον στην ηλικία των 39 ετών και το γεγονός πως δεν μπορεί να βοηθήσει όσο θα ήθελε τη Μίλαν, φαίνεται να ενοχλεί τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που όμως αντιλαμβάνεται το χρόνο να περνάει από πάνω του...

Ο Ζλάταν μένει ξανά και ξανά στην άκρη τον τελευταίο 1,5 χρόνο και στη Μίλαν έχουν σκεφτεί ότι ναι μεν τον έχουν ανάγκη, ωστόσο, θα πρέπει είτε να συμβιβαστούν με την συχνότητα της απουσίας του από τις υποχρεώσεις της ομάδας, είτε με την ανάγκη να προχωρήσουν παρακάτω...

Ο Ιμπραΐμοβιτς, όσο κι αν φροντίζει το κορμί του όσο – ίσως – κανείς άλλος στην ηλικία των 39 ετών, αντιλαμβάνεται πως τα προβλήματα που του παρουσιάζονται θέλουν ειδική διαχείριση και πολλή προσοχή από τον ίδιο, αφού, τελικά, ο χρόνος είναι αμείλικτος.

«Το 50% των όσων θέλει να κάνει ένας άνθρωπος, είναι στο μυαλό του. Το πρόβλημά μου τώρα είναι στο σώμα. Πρέπει να το ακούσω το σώμα μου για ν' αποφύγω χειρότερες συνέπειες...» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SERIE A Τελευταία Νέα