Λάτσιο: Απορρίφθηκε η έφεση για την τιμωρία του Σάρι (vid)

Κώστας Τόπας
Λάτσιο: Απορρίφθηκε η έφεση για την τιμωρία του Σάρι (vid)

bet365

Απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει η Λάτσιο όσον αφορά την ποινή αποκλεισμού δύο αγώνων του Μαουρίσιο Σάρι.

Ενταση είχε επικρατήσει στον αγώνα της Μίλαν με τη Λάτσιο, με πρωταγωνιστή τον προπονητή των «λατσιάλι», Μαουρίτσιο Σάρι. Συγκεκριμένα, ο μέσος της Μίλαν, Αλέξις Σαλεμάκερς είχε προκλητική συμπεριφορά μπροστά από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, με τον Σάρι να πετάγεται από την θέση του και να μιλά σε έντονο ύφος με τον Βέλγο ποδοσφαιριστή.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης, ήταν κοντά στη φάση, άκουσε όλα όσα ειπώθηκαν και απέβαλε τον Ιταλό τεχνικό, παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί.

Η ιταλική ομοσπονδία επέβαλλε επιβάλλοντας ποινή δύο αγωνιστικών στον Σάρι, αλλά η Λάτσιο κατέθεσε έφεση. Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική καθώς η ομοσπονδία της χώρας, την απέρριψε.

Ετσι, αφού έχασε το ματς με την Κάλιαρι, ο Σάρι θα απουσιάσει κι από τον αγώνα της Τετάρτης (22/9) με την Τορίνο, ενώ θα είναι στον πάγκο με την Ρόμα για την 6η αγωνιστική της Serie A.

@Photo credits: Video Screen

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα