Έμπολι – Σαμπντόρια 0-3: «Έσπασε το ρόδι» στη βροχή (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Έμπολι – Σαμπντόρια 0-3: «Έσπασε το ρόδι» στη βροχή (vid)

bet365

Η Σαμπντόρια επιτέλους πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή Serie A και έφτασε στο τελικό 3-0 επί της Έμπολι υπό καταρρακτώδη βροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.

Ο Καπούτο που σε δυο σεζόν με τη φανέλα της Έμπολι είχε καταφέρει να σκοράρει 43 φορές σε 80 παιχνίδια προτού αποχωρήσει το 2019, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Σαμπντόρια με δυο γκολ, τα οποία όμως από σεβασμό στην πρώην ομάδα του δεν πανηγύρισε...

Στο 31ο λεπτό από κάθετη του Καντρέβα ο Καπούτο βγήκε στην πλάτη της άμυνας και άνοιξε το σκορ, για να κάνει και το 2-0 στο 52' από ωραίο γύρισμα του Μπερεζίνσκι από δεξιά στην περιοχή. Μάλιστα, δευτερόλεπτα νωρίτερα ο σκόρερ είχε και δοκάρι από θέση βολής έπειτα από κεφαλιά του Κόλεϊ σε εκτέλεση κόρνερ.

Η Έμπολι πίστεψε πως είχε καταφέρει να μειώσει όταν ο Κουτρόνε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα λίγο μετά το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων στο «Κάρλο Καστελάνι», ωστόσο, είχε βγει άουτ στην αρχή της φάσης και έτσι το γκολ δεν μέτρησε ποτέ.

Έπειτα από αυτό, στο 70' ήρθε και το μαγικό σουτ του Καντρέβα για να διαμορφώσει το τελικό 3-0 για την Σαμπντόρια που πανηγύρισε για πρώτη φορά το «τρίποντο» στη φετινή Serie A.

 

SERIE A Τελευταία Νέα