Μίλαν: Συμφωνία με Ρόμα για Φλορέντσι (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Μίλαν: Συμφωνία με Ρόμα για Φλορέντσι (vid)

bet365

Η Μίλαν συμφώνησε με τη Ρόμα για την απόκτηση του Αλεσάντρο Φλορέντσι με τη μορφή δανεισμού. Στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ η οψιόν αγοράς του.

Μίλαν και Ρόμα έδωσαν τα χέρια. Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι θα είναι Ροσονέρο για την τρέχουσα σεζόν. Η ομάδα από το Μιλάνο αποκτά τον 30χρονο Ιταλό δεξιό μπακ με τη μορφή δανεισμού από τους Τζαλορόσι.

Η Μίλαν θα πληρώσει 1 εκατομμύριο ευρώ για το δανεισμό του Φλορέντσι, ενώ αν ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς και θελήσει να τον κάνει δικό της το επόμενο καλοκαίρι θα πληρώσει 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φλορέντσι είναι γέννημα-θρέμμα της Ρόμα και παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Βαλένθια και Παρί Σεν-Ζερμέν. Η Μίλαν έχει αποκτήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τους Ολιβιέ Ζιρού (αντί 1 εκατομμυρίου ευρώ από την Τσέλσι), Μπραχίμ Ντίαθ (δανεικός εκ νέου από τη Ρεάλ), Φοντέ Μπαλό-Τουρέ (αντί 5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μονακό), Μάικ Μενιάν (αντί 13 εκατομμυρίων ευρώ από τη Λιλ), ενώ ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς των Σάντρο Τονάλι και Φικάγιο Τομόρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα