Μάξι Λόπες: «Κρέμασε» τα παπούτσια του ο 37χρονος Αργεντινός (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
Μάξι Λόπες: «Κρέμασε» τα παπούτσια του ο 37χρονος Αργεντινός (vid)

bet365

Ο Αργεντινός επιθετικός, Μάξι Λόπες, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη δράση σε ηλικία 37 ετών.

«Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Ήταν ένα πανέμορφο ταξίδι». Με αυτό τη φράση ξεκινά ο Μάξι Λόπες το μήνυμά του, στο οποίο ανακοινώνει ότι «κρεμάει» τα παπούτσια του σε ηλικία 37 ετών.

Ο Αργεντινός φορ αποσύρεται από τη δράση και αφήνει πίσω του μια καριέρα 20 ετών που τα είχε όλα. Γκολ, φίλους και... εχθρούς. Πρώτος σταθμός της επαγγελματικής του καριέρας ήταν η Ρίβερ Πλέιτ.

Το 2005 ήρθε στην Ευρώπη για την Μπαρτσελόνα και έγινε... «κολλητός» με τον Λιονέλ Μέσι. Παραχωρήθηκε δανεικός στη Μαγιόρκα, πήγε στη Μόσχα και επέστρεψε στη Νότια Αμερική για τη βραζιλιάνικη Γκρέμιο.

Από 2010 - με εξαίρεση τη σεζόν 2018/19 που αγωνίστηκε στη Βάσκο ντα Γκάμα - είναι μόνιμος κάτοικος Ιταλίας. Κατάνια, Μίλαν, Σαμπντόρια, Κιέβο, Τορίνο, Ουντινέζε και Κροτόνε.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Σανμπενετέζε στην τρίτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Στα εκτός αγωνιστικού χώρου έχει μείνει στην ιστορία η ιστορία με την πρώην σύζυγό του Γουάντα Νάρα και τον πρώην «κολλητό» του, Μάουρο Ικάρντι.

Οι Γουάντα Νάρα χώρισε τον Μάξι Λόπες και παντρεύτηκε τον Μάουρο Ικάρντι! Άλλωστε η 34χρονη Αργεντινή εκπροσωπεί τον νυν επιθετικό της Παρί Σεν-Ζερμέν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα