Ζλάταν: Οταν γρονθοκόπησε τον Φαν ντερ Μέιντε επειδή τον φίλησε στο στόμα (vid)

Κώστας Τόπας
Ζλάταν: Οταν γρονθοκόπησε τον Φαν ντερ Μέιντε επειδή τον φίλησε στο στόμα (vid)

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του κι αυτό το γνωρίζει από πρώτο χέρι ο Άντι φαν ντερ Μέιντε, ο οποίος τον φίλησε για πλάκα στο στόμα και δέχθηκε δύο μπουνιές στο πρόσωπο.

Ο Άντι φαν ντερ Μέιντε με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συνυπήρχαν από το 2001 ως το 2003 στον Άγιαξ στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής τους καριέρας. Ωστόσο δεν ήταν όλα ρόδινα στη σχέση των δύο ποδοσφαιριστών.

Στο πλαίσιο παρουσίας του σε ολλανδική τηλεοπτική εκπομπή, ο Άντι φαν ντερ Μέιντε αποκάλυψε ότι μια μέρα θέλησε να του κάνει πλάκα, γι' αυτό και τον φίλησε στο στόμα, ενώ ο Σουηδός κοιμόταν στο πούλμαν της ομάδας.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως ενδεχομένως να περίμενε καθώς ο Ζλάταν αντέδρασε και έριξε δύο μπουνιές στον άλλοτε συμπαίκτη του.

«Ήμουν μόνος μου και καθόμουν δίπλα στον Ιμπραΐμοβιτς στο πούλμαν την εποχή που παίζαμε στον Άγιαξ. Μία φορά, όταν εκείνος κοιμόταν, τον φίλησα στο στόμα. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα όμως δέχτηκα δύο μπουνιές από αυτόν...», δήλωσε ο 41χρονος παλαίμαχος Ολλανδός μεσοεπιθετικός.

 

SERIE A Τελευταία Νέα