Λυκογιάννης - Λάτσιο: Στη λίστα των «5» που ζητάει ο Σάρι

Λυκογιάννης - Λάτσιο: Στη λίστα των «5» που ζητάει ο Σάρι

bet365

Ο Μαουρίτσιο Σάρι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της Λάτσιο και φέρεται να έχει ζητήσει ενίσχυση με πέντε ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και ο Μπάμπης Λυκογιάννης.

Ο Μπάμπης Λυκογιάννης πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν του στα ιταλικά γήπεδα με τη φανέλα της Κάλιαρι, σημείωσε ατομικό ρεκόρ παραγωγικότητας (4 γκολ) και ήταν από τους πιο σταθερούς του Campionato στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Όλα αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λάτσιο κι έχει εισηγηθεί ως όρο του deal, την απόκτηση, μεταξύ άλλων, του Έλληνα αμυντικού.

Όπως αναφέρει η «Gazzetta Dello Sport», ο διεθνής μπακ είναι ένας εκ των δύο ακραίων που έχει στη λίστα του ο Ιταλός τεχνικός για να ενισχύσει τους Λατσιάλι, αν φυσικά ολοκληρωθεί το deal με τη διοίκηση, καθώς προς το παρόν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό κομμάτι περίπου στο 1 εκατομμύριο (4 ετησίως οι απαιτήσεις του Σάρι, 3 η προσφορά των Ρωμαίων).

Μάλιστα, ο σύλλογος εξετάζει το ενδεχόμενο ανταλλαγής με την Κάλιαρι για να αποκτήσει τον Λυκογιάννη, παραχωρώντας τον Γαλλοαλγερινό, Μοχάμεντ Φαρές.

Για τη θέση του δεξιού μπακ ο εκλεκτός είναι ο άλλοτε παίκτης του Σάρι στη Νάπολι, Ελσείντ Χυσάι, ενώ στη λίστα των «5» εκτός του Λυκογιάννη βρίσκεται ο συμπαίκτης του στην Κάλιαρι, Ναντέζ για τη μεσαία γραμμή και οι Ίλισιτς (Αταλάντα), Μπορέ (Ρίβερ Πλέιτ) για την επίθεση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα