Γιουβέντους: Ο Πίρλο μένει μόνο αν βγει στο Champions League

Γιουβέντους: Ο Πίρλο μένει μόνο αν βγει στο Champions League

Gazzetta team
Γιουβέντους: Ο Πίρλο μένει μόνο αν βγει στο Champions League

bet365

O αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, ξεκαθάρισε ότι ο Αντρέα Πίρλο θα μείνει και την επόμενη σεζόν, μόνον εφόσον οι «μπιανκονέρι» εξασφαλίσουν την έξοδο στο Champions League.

Η Γιουβέντους «κόλλησε» το απόγευμα της Κυριακής (26/4) στο «Αρτέμιο Φράνκι» καθώς έμεινε ισόπαλη (1-1) με τη Φιορεντίνα και η έξοδος στο Champions League της επόμενης σεζόν θα κριθεί στις τελευταία ματς της Serie A.

Ο αθλητικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», Φάμπιο Παρατίτσι, ξεκαθάρισε ότι ο Αντρέα Πίρλο θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο «τιμόνι» της Γιούβε μόνο αν εξασφαλίσει την παρουσία της στην πρώτη τετράδα.

«Σε περίπτωση που βγούμε στο Champions League θα είναι σίγουρα προπονητής μας. Δεν έχουμε κάποιο plan B προς το παρόν, αλλά...», υποστήριξε χαρακτηριστικά. Η «Γηραιά Κυρία» βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 66 βαθμούς (δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία) και ο Αντρέα Πίρλο δέχεται σφοδρή κριτική.

Υπάρχουν όμως και στιγμές που ξεπερνούν κάθε όριο. Όπως αυτές που κατήγγειλε ο γιος του, Νικολό, για τις «ευχές» θανάτου που δέχεται στα social media.

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα