Μίλαν – Σασουόλο 1-2: Τίτλος τέλος και πλέον άγχος για τετράδα (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μίλαν – Σασουόλο 1-2: Τίτλος τέλος και πλέον άγχος για τετράδα (vid)

bet365

Η Σασουόλο έκανε ανατροπή (1-2) στο “Σαν Σίρο”, έβαλε τέλος στις ελπίδες της Μίλαν για το Καμπιονάτο και άφησε τους Ροσονέρι εκτεθειμένους ακόμα και για το Champions League.

Πριν την επίσκεψη της ομάδας του στο “Σαν Σίρο”, ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι δήλωνε ενοχλημένος από την παρουσία της Μίλαν στην 12άδα της Super League: «Εάν μπορούσα, θα προτιμούσα να μην παίξω μαζί τους. Καταστρέφουν το παιχνίδι». Τελικά όχι μόνο έπαιξε, αλλά φρόντισε κιόλας με τον τρόπο του να τιμωρήσει τους Ροσονέρι, οδηγώντας τη Σασουόλο στο διπλό (1-2) και μάλιστα με ανατροπή.

Ο Τσαλχάνογλου (30') έβαλε υπέροχο curler, αλλά η Μίλαν ήταν φλύαρη και από ένα σημείο και μετά έπαψε και να επιτίθεται. Η εξαιρετική φέτος Σασουόλο βγήκε μπροστά και γύρισε το αποτέλεσμα, με τον Ρασπαντόρι να μπαίνει αλλαγή και να χτυπάει δύο φορές (76', 83'). Η συνέπεια της ήττα για τους Μιλανέζους ήταν ότι ουσιαστικά αποσύρονται από το όνειρο του Σκουντέτο και τώρα αγχώνονται και για να μην χάσουν τη θέση τους στην τετράδα, που μόνο εξεσφαλισμένη δεν είναι.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κίερ, Τομόρι, Νταλότ, Καλάμπρια (86' Καλουλού), Κεσί, Μεϊτέ (86' Μπραΐμ Ντίαθ), Ρέμπιτς (73' Μάντζουκιτς), Σαλεμάκερς (86' Καστιγιέχο), Τσαλχάνογλου (73' Κρούνιτς), Λεάο

Σασουόλο (Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι): Κονσίλι, Μάρλον, Φεράρι, Κυριακόπουλος, Μούλντουρ, Ομπιάνγκ (74' Λόπεζ), Λοκατέλι, Μπογκά (83' Χαρασλίν), Μπεράρντι, Ντούρισιτς (63' Τραορέ), Ντεφρέλ (64' Ρασπαντόρι).

 

SERIE A Τελευταία Νέα