Πίρλο: «Η σεζόν δεν τελείωσε επειδή μας απέκλεισε η Πόρτο»

Πίρλο: «Η σεζόν δεν τελείωσε επειδή μας απέκλεισε η Πόρτο»

Κώστας Τόπας
Πίρλο: «Η σεζόν δεν τελείωσε επειδή μας απέκλεισε η Πόρτο»

bet365

Το σύνθημα για την επόμενη μέρα της Γιουβέντους, θέλησε να στείλει ο Αντρέα Πίρλο μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Champions League, τονίζοντας πως τίποτα ακόμα δεν έχει χαθεί.

Η Γιουβέντους γνώρισε τον αποκλεισμό από την Πόρτο, παρά τη νίκη της με 3-2 κι έτσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα έχει την ευκαιρία για τρίτη σερί σεζόν να φτάσει τουλάχιστον στα ημιτελικά.

Μετά το γεγονός ότι οι «μπιανκονέρι» δεν κατάφεραν γι' ακόμη μία χρονιά να περάσουν στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ασκήθηκε έντονη κριτική στον Αντρέα Πίρλο, αλλά και στους περισσότερους παίκτες της ομάδας.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την Κάλιαρι (14/03, 19:00) για τη Serie A, ο 41χρονος τεχνικός, μίλησε για την επόμενη ημέρα της Γιουβέντους, τονίζοντας πως η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα για την ομάδα, παρά τον αποκλεισμό της από το Champions League.

«Προφανώς και ο αποκλεισμός από την Πόρτο στο Champions League ήταν μία μεγάλη ήττα για εμάς. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να προχωρήσουμε.

Είχα πολλές απογοητεύσεις όταν ήμουν παίκτης. Έχω μάθει πολλά πράγματα από αυτές. Πρέπει να τα δώσουμε όλα στον αγώνα με την Κάλιαρι. Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση απ’ όλους, μετά τον αποκλεισμό από την Πόρτο στο Champions League.

Η σεζόν μας δεν τελείωσε την Τρίτη για εμάς. Έχουμε δρόμο μπροστά μας τόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο, όπου βρισκόμαστε ήδη στον τελικό. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με δύναμη και πάθος και να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, παρά τις όποιες αρνητικές στιγμές. Από εμάς εξαρτάται και από τους στόχους που εμείς θέτουμε.

Όταν ξεκινάς τη σεζόν ελπίζεις και πιστεύεις ότι μπορείς να νικήσεις σε κάθε παιχνίδι. Αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως τα φαντάζεσαι στον ύπνο σου. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά και πρέπει να ξέρεις ότι θα υπάρχουν και ήττες μέσα στο πρόγραμμά σου.

Το μονοπάτι μας δεν πρόκειται να αλλάξει. Πρέπει να έχουμε πίστη στους εαυτούς μας. Είμαι σίγουρος πως το μέλλον που μας περιμένει είναι λαμπρό».

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα