Κριστιάνο Ρονάλντο: Ιστορικό δράμα, λιγότερα γκολ σε 3 σεζόν με τη Γιούβε από 1 με την Ρεάλ!

Gazzetta team
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ιστορικό δράμα, λιγότερα γκολ σε 3 σεζόν με τη Γιούβε από 1 με την Ρεάλ!

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει με την Γιουβέντους λιγότερα Champions γκολ σε τρεις σεζόν απ' ότι στην τελευταία του με την Ρεάλ Μαδρίτης. Για πρώτη φορά από το 2006, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ συμπληρώνει τρεις σερί σεζόν που δεν φτάνει, τουλάχιστον, στα ημιτελικά.

Είναι ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στο Champions League και καμαρώνει για πέντε κούπες με τα μεγάλα αυτιά. Τα τελευταία τρία χρόνια, όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο γνωρίζει την πικρή πλευρά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά τον αποκλεισμό – σοκ της Γιουβέντους από την Πόρτο, ο (άφαντος κόντρα στους Δράκους) «CR7» συμπληρώνει τρεις διαδοχικές σεζόν όπου δεν φτάνει τουλάχιστον στα ημιτελικά, για πρώτη φορά από το 2006, όταν την είχε... πατήσει ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2004, 2005, και 2006).

Σε ατομικό επίπεδο, όμως, ο 36χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι εξίσου στα... κάτω του. Στις τρεις σεζόν με τους Μπιανκονέρι, μετράει στο Champions League 14 γκολ (6+4+4), ένα λιγότερο απ' όσα είχε σημειώσει με την Ρεάλ Μαδρίτης στην τελευταία του σεζόν (15), όπου πανηγύρισε το τρίτο διαδοχικό τρόπαιο!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα