Μπολόνια – Λάτσιο 2-0: «Βραχυκύκλωμα» των Ρωμαίων με κόστος την… τετράδα (vid)

Gazzetta team
Μπολόνια – Λάτσιο 2-0: «Βραχυκύκλωμα» των Ρωμαίων με κόστος την… τετράδα (vid)

bet365

Η Λάτσιο απέτυχε να σκοράρει σε 90λεπτο για πρώτη φορά μετά από τέσσερις μήνες και μοιραία ηττήθηκε από τη Μπολόνια, κάνοντας πισωγύρισμα στην κούρσα για την 4η θέση.

Το εξαιρετικό σερί των 7 νικών στα τελευταία 8 παιχνίδια είχε επαναφέρει για τα καλά τη Λάτσιο στην εξίσωση της τετράδας. Εντούτοις, στο σημείο που είχε την ευκαιρία να πατήσει προσωρινά στην 3η θέση και να βάλει έξτρα πίεση στους ανταγωνιστές της, «βραχυκύκλωσε» και το πλήρωσε. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από τη Μπολόνια του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και έμεινε στο μηδέν επιθετικά, για πρώτη φορά ανεξαρτήτως διοργάνωσης από τις 17 Οκτωβρίου και την ήττα με 3-0 στην έδρα της Σαμπντόρια!

Η φάση κλειδί εκτυλίχθηκε σε δύο χρόνους μέσα σε 80 δευτερόλεπτα. Αρχικά, ο Σκορούπσκι είπε «όχι» στο πέναλτι του Ιμόμπιλε και στην εξέλιξη του αγώνα, ο Μπαγιέ αναποδογύρισε τις συνθήκες κι άνοιξε το σκορ για τους Ροσομπλού στο 19’. Το τελικό 2-0 σφράγισαν οι πιο συνεπείς στη συμμετοχή των γκολ παίκτες των γηπεδούχων, με τον Μπάροου να σερβίρει το γκολ στον Σανσόνε και αμφότεροι να στέλνουν τη Μπολόνια στο +13 από την επικίνδυνη ζώνη, την ίδια ώρα που η Λάτσιο έμεινε 6η και ενδεχομένως στο -4 από την τετράδα.

«Αυτοκτονία» για Πάρμα

Νωρίτερα από το ματς της Λάτσιο, η Πάρμα έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία της ως τώρα για να μειώσει την ψαλίδα με τις θέσεις εκτός επικίνδυνης ζώνης, Και είναι αμφίβολο πόσες ακόμη θα βρει μπροστά της. Οι Παρμέντσι προηγήθηκαν με 2-0 στην έδρα της Σπέτσια από το πρώτο ημίχρονο, χάρη στα γκολ των Καραμό (17') και Ερνάνι (25'), αλλά ο Γκιασί τους «πλήγωσε» με δύο προσωπικά γκολ μετά την ανάπαυλα (52', 72') και στέρησε ένα πολύτιμο τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή. Έτσι, η Πάρμα απέχει πέντε βαθμούς από τη 17η Τορίνο, που έχει ματς λιγότερο, ενώ η Σπέτσια έχει διαφορά ασφαλείας (+10).

 

SERIE A Τελευταία Νέα