Σπέτσια - Ουντινέζε 0-1: Πρώτη νίκη μετά από 50 ημέρες!

Κώστας Τόπας
Σπέτσια - Ουντινέζε 0-1: Πρώτη νίκη μετά από 50 ημέρες!

bet365

Χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντε Πάουλ, η Ουντινέζε επικράτησε της Σπέτσια κι έτσι πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο για το 2021. Τελευταία της νίκη χρονολογείται στις 12 Δεκεμβρίου του 2020 με την Τορίνο.

H Σπέτσια στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας αλλά και ορισμένες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 21’ είχε και την πρώτη της καλή ευκαιρία στο ματς, όταν ο Γκιάζι πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρή περιοχής αλλά τελευταία στιγμή είδε τον Μούσο, να απομακρύνει με εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δεν μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να απειλήσουν για πρώτη φορά πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου. Ο Ντεουλοφέου εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Παρ' όλα αυτά ότι δεν κατάφερε να κάνει ο Ντεουλοφέου στο 40’ το πέτυχε ο Ντε Πάουλ στο 51’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Αργεντινός μέσος άνοιξε το σκορ από τα εννέα μέτρα, μετά το άτσαλο μαρκάρισμα του Σαμπό στον Ντεουλοφέου μέσα στην περιοχή.

O σκόρερ του αγώνα άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο καθώς στο 76' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Σπέτσια όχι μόνο δεν το εκμεταλλεύτηκε αλλά ολοκλήρωσε κι αυτή το ματς με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Σαπονάρα.

Ετσι, η Ουντινέζε διατήρησε το προβάδισμα και στο τέλος πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σπέτσια.

Μετά την κατάκτηση των τριών βαθμών η Ουντινέζε πήρε βαθμολογική ανάσα, ούσα στην 13η θέση με 21 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Σπέτσια παρέμεινε στην 16η με 18 βαθμούς.

Σπέτσια (4-3-3): Προβεντέλ, Βινιάλι (71’ Ρίτσι), Ερλικ, Σαμπό, Μπαστόν, Πομπέγκα (46’ Ακαμπόρα), Αγουμέ (72’ Εστέβες), Ματζόρε, Γκιάζι, Γκαλαμπίνοφ (63’ Αγκουντέλο), Φαρίας (63’ Σαπονάρα)

Ουντινέζε (3-5-2): Μούσο, Μπεκάο, Νούιτινκ, Μπονιφάτσι (89' Ντε Μάιο), Λάρσεν, Ντε Πάουλ, Αρσλάν (60’ Μανδραγκόρα), Γουάλας, Ζέεγκελααρ (90' Ζένγκελαρ), Περέιρα, Ντεουλοφέου (61’ Γιορέντε)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα