Τορίνο - Φιορεντίνα 1-1: Ο Μπελότι... λύγισε τους Βιόλα (vid)

Gazzetta team
Τορίνο - Φιορεντίνα 1-1: Ο Μπελότι... λύγισε τους Βιόλα (vid)

bet365

Η Φιορεντίνα προηγήθηκε, έμεινε με εννέα παίκτες, το πάλεψε, αλλά στο 88' ο Μπελότι λύγισε τους Βιόλα και η Τορίνο απέσπασε ισοπαλία 1-1.

Η Φιορεντίνα το πάλεψε με εννέα παίκτες, αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει το διπλό στο Τορίνο, μιας και η Γκρανάτα ισοφάρισε 1-1 στο 88'! Στους 21 βαθμούς οι Βιόλα, μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη η Τορίνο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 10′, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι μετά το τελείωμα του Βλάχοβιτς. Η ομάδα του Τσέζαρε Πραντέλι ήταν καλύτερη, αλλά δεν είχε ουσία για το γκολ. Η Τορίνο αντέδρασε και στο 39′ είχε δοκάρι με τον Τζάτζα.

Η Φιορεντίνα βρήκε δίχτυα στο 48′ με τον Βλάχοβιτς, αλλά το γκολ ακυρώθηκε από το VAR. Στο 61' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε ο Καστροβίλι. Παρ’ όλα αυτά, στο 67′ οι Μποναβεντούρα-Ριμπερί συνδυάστηκαν υπέροχα και ο Γάλλος πέτυχε το πρώτο του φετινό γκολ.Στο 71′ αντίκρισε κόκκινη και ο Μιλένκοβιτς. Η Τορίνο πίεσε και στο 88' ο Μπελότι από πάσα του Βέρντι έφερε το ματς στα ίσα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα