Τα έβαλε με τον διαιτητή ο Κόντε: «Δεν συμφωνώ με τις αποφάσεις του» (vid)

Τα έβαλε με τον διαιτητή ο Κόντε: «Δεν συμφωνώ με τις αποφάσεις του» (vid)

Κώστας Τόπας
Τα έβαλε με τον διαιτητή ο Κόντε: «Δεν συμφωνώ με τις αποφάσεις του» (vid)

bet365

Εξαλλος ήταν ο Αντόνιο Κόντε για τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα με την Ουντινέζε, αλλά και για την αποβολή του.

Η Ιντερ δεν εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» της Μίλαν, μένοντας στο 0-0 με την Ουντινέζε κι έτσι έχασε την ευκαιρία να φτάσει τους «ροσονέρι» στην κορυφή.

Ο τεχνικός των «νερατζούρι» γι' ακόμη ένα παιχνίδι, είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία γι' αυτό και μετά από έναν έντονο διάλογο που είχε με τον ρέφερι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αποβλήθηκε.

«Είχαμε μια διαφωνία σχετικά με τα λεπτά καθυστερήσεων που έδωσε. Με τιμώρησε και στην συνέχεια με απέβαλε, αυτή ήταν η απόφαση του διαιτητή. Δεν ήταν αρκετά τα τέσσερα λεπτά, έτσι πιστεύω. Αλλά ο ρέφερι έκανε τις αποφάσεις του και δεν μπορούσαμε να το αλλάξουμε αυτό. Ξαναλέω όμως πως δεν συμφωνούμε με τις επιλογές του», ανέφερε αρχικά ο Κόντε για να συνεχίσει λέγοντας:

«Όπως έχω πει αρκετές φορές, πρέπει να κοιτάμε μόνο τους εαυτούς μας. Δεν θέλω να κοιτάμε το τι κάνει η Μίλαν. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Δεν είμαι αυτός που πρέπει να…κριτικάρω τις εμφανίσεις της ομάδας μου. Το κάνουν άλλοι αυτό. Είμαστε μια από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν, αυτό πρέπει να κάνουμε και να σεβαστούμε την ιστορία του συλλόγου. Υπάρχουν δυσκολίες όμως που αρκετοί δεν μπορούν να δουν. Έχει αρκετό δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα