Μίλαν: Ο Ζλάταν επέστρεψε στην αποστολή μετά από δύο μήνες! (pic)

Μίλαν: Ο Ζλάταν επέστρεψε στην αποστολή μετά από δύο μήνες! (pic)

Κώστας Τόπας
Μίλαν: Ο Ζλάταν επέστρεψε στην αποστολή μετά από δύο μήνες! (pic)

bet365

Με το χαμόγελο στα χείλη θα πρέπει να είναι ο Στέφανο Πιόλι, καθώς είδε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να ξεπερνά τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε εδώ και περίπου δύο μήνες και να τίθεται στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με την Τορίνο.

Το νέο έτος για τη Μίλαν δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο καθώς μετά τη νίκη επί της Μπενεβέντε, ήρθε η βαριά ήττα με 3-1 στο ντέρμπι με την Γιουβέντους. Παρ' όλα αυτά οι «ροσονέρι» παραμένουν στην κορυφή της Serie A με 37 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τους την Ίντερ (36), την Ρόμα (33) και την Γιουβέντους (30).

Από το Νοέμβρη η Μίλαν αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα απουσιών και τραυματισμών. Το μεγαλύτερο όμως «πλήγμα» ήταν με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός στράικερ έχει να αγωνιστεί από τις 22 του Νοέμβρη, όταν και υπέστη έναν τραυματισμό στο ματς κόντρα στην Νάπολι.

Ολο αυτό το διάστημα ο Ζλάταν δούλευε σε εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδα ήθελε να είναι 100% σίγουρο πως έχει ξεπεράσει το όποιο πρόβλημα για να βρεθεί ξανά στα πλάνα του προπονητή του.

Τελικά, η μεγάλη επιστροφή του 39χρονου επιθετικού έφτασε, καθώς ο Πιόλι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με την Τορίνο στο Σαν Σίρο απόψε (09/01) στις 21:45. Βέβαια, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, ωστόσο ο 55χρονος τεχνικός δεν αποκλείεται να του δώσει μερικά λεπτά συμμετοχής.

 

SERIE A Τελευταία Νέα