Ο… γερόλυκος Κουαλιαρέλα στο στόχαστρο της Γιουβέντους

Ο… γερόλυκος Κουαλιαρέλα στο στόχαστρο της Γιουβέντους

Κώστας Τόπας
Ο… γερόλυκος Κουαλιαρέλα στο στόχαστρο της Γιουβέντους

bet365

Η Γιουβέντους αναζητεί έναν επιθετικό ο οποίος να έχει συχνή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα το όνομα του Φάμπιο Κουαλιαρέλα έχει πέσει στο τραπέζι.

Με την έλευση του Αντρέα Πίρλο στο τιμόνι της ομάδας, οι ιθύνοντες της Γιουβέντους, περίμεναν από τον Ιταλό τεχνικό να έχει στην κορυφή του πρωταθλήματος την ομάδα. Αυτή τη στιγμή όμως οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται στο -10 με ένα παιχνίδι λιγότερο, έχοντας χάσει αρκετούς βαθμούς στα παιχνίδια τους.

Ο Πίρλο βέβαια αναζητεί διάφορους τρόπους προκειμένου η ομάδα να ανακάμψει και να βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση της Serie A. Η διοίκηση τον στηρίζει γι’ αυτό και ήδη προσπαθεί να πραγματοποιήσει τα μεταγραφική «θέλω» του ο οποίος ζήτησε την απόκτηση δύο επιθετικών.

Το τελευταίο διάστημα το όνομα του Ολιβιέ Ζιρού ήταν αυτό το οποίο έπαιξε δυνατά για την «Γηραιά Κυρία», ωστόσο όπως αποκάλυψε η «Gazzetta dello Sport», ο Πίρλο φέρεται να έχει ζητήσει από την διοίκηση την απόκτηση του Φάμπιο Κουαλιαρέλα.

Ο 37χρονος επιθετικός, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε για μία τετραετία (2010-14) με τη φανέλα της Γιουβέντους, δεν έχει συζητήσει ακόμα για ανανέωση της συνεργασίας του με την Σαμπντόρια και το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του. Ετσι δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.

Από την άλλη ο Πίρλο βλέπει στο πρόσωπο του Κουαλιαρέλα, τον ιδανικό παίκτη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής γι' αυτό και οι άνθρωποι της Γιουβέντους δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να καταθέσουν πρόταση για την επιστροφή του στο Τορίνο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα