Δεν σηκώνει κεφάλι ο Οσιμέν: Θετικός στον κορονοϊό! (pic)

Δεν σηκώνει κεφάλι ο Οσιμέν: Θετικός στον κορονοϊό! (pic)

Gazzetta team
Δεν σηκώνει κεφάλι ο Οσιμέν: Θετικός στον κορονοϊό! (pic)

bet365

Όταν βρισκόταν στην τελική ευθεία για την αποθεραπεία του τραυματισμού του στην πλάτη, ο Νιγηριανός επιθετικός της Νάπολι, Βίκτορ Οσιμέν, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Όσο άσχημα τελείωσε το 2020 για τον Βίκτορ Οσιμέν, τόσο άσχημα ξεκίνησε και το 2021. Ο Νιγηριανός επιθετικός της Νάπολι, ο οποίος έκλεισε τα 22 του χρόνια στις 29 Δεκεμβρίου, ταλαιπωρείται από τραυματισμό στην πλάτη από τα μέσα Νοεμβρίου.

Όταν βρισκόταν στην τελική ευθεία της αποθεραπείας του, ο Οσιμέν βρέθηκε θετικός σε τεστ κορονοϊού, μετά την επιστροφή του από τις ολιγοήμερες διακοπές στη χώρα του. Όπως ανακοίνωσαν οι Παρτενοπέι, ο παίκτης είναι ασυμπτωματικός, δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν συμπαίκτη του και βρίσκεται ήδη σε καραντίνα.

Η νέα αναποδιά καθιστά πλέον αμφίβολη την συμμετοχή του Οσιμέν στο Σούπερ Καπ με την Γιουβέντους (20/01), αφού ουδείς γνωρίζει πότε θα ξεπεράσει τον κορονοϊό και αν θα είναι έτοιμος για το πρώτο μεγάλο ραντεβού του έτους με τους Μπιανκονέρι.

Σημαντικά τα προβλήματα στην επίθεση για τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος για τουλάχιστον ακόμα δύο εβδομάδες δεν θα έχει στην διάθεσή του ούτε τον τραυματία Ντρις Μέρτενς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα