Ντε Λαουρέντις σε Πίρλο: «Δεν είσαι δικηγόρος γι' αυτό μη μιλάς»

Κώστας Τόπας
Ντε Λαουρέντις σε Πίρλο: «Δεν είσαι δικηγόρος γι' αυτό μη μιλάς»

bet365

Με τον Αντρέα Πίρλο τα έβαλε ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για τις δηλώσεις του μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την δικαίωση της Νάπολι.

Το πόρισμα της πειθαρχικής επιτροπής της Serie A υπέρ της Νάπολι και της διεξαγωγής του ματς κόντρα στη Γιουβέντους σε νέα ημερομηνία έφερε και την ικανοποίηση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις,

Σε αντίθεση με τον τεχνικό της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο ο οποίος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για τη νίκη των Ναπολιτάνων στην έφεση που κατέθεσαν και για το γεγονός ότι το ντέρμπι της Serie A θα παιχθεί στο γήπεδο.

«Λυπάμαι για τις υπόλοιπες ομάδες που ταξίδεψαν και έπαιξαν κανονικά. Έχασαν βαθμούς χωρίς να πουν απολύτως τίποτα. Έπαιξαν απλώς με όσους ήταν υγιείς και δεν είχαν Covid-19. Λυπάμαι για εκείνες τις ομάδες, πολύ περισσότερο από ότι για την ομάδα μου», ήταν τα λόγια του Πίρλο για να έρθει η απάντηση από τον Ντε Λαουρέντις:

«Ο Πίρλο δεν είναι δικηγόρος, δεν γνωρίζει καν ορισμένες διαδικασίες και δεν ξέρει τι συνέβη όσον αφορά τα πρωτόκολλα. Ο Πίρλο θα πρέπει να είναι προπονητής και αυτό είναι, ας αφήσει ορισμένες απαντήσεις στους εκπροσώπους του συλλόγου του».

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα