Μίλαν - Πάρμα 2-2: Εμεινε αήττητη στο... 91΄(vid)

Gazzetta team
Μίλαν - Πάρμα 2-2: Εμεινε αήττητη στο... 91΄(vid)

bet365

Η Μίλαν είχε τρία δοκάρια, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από την Πάρμα, ωστόσο έκανε την ανατροπή (2-2) και χωρίς τον Ζλάταν. Αήττητοι και στο +3 οι Ροσονέρι.

Η Μίλαν παρουσιάστηκε χωρίς τον Ζλάταν, έχασε στο 5ο λεπτό τον Γκάμπια, ήταν άτυχη, βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο τέρματα, αλλά το αήττητο δε χάθηκε. Οι Ροσονέρι απέσπασαν εντός έδρας ισοπαλία 2-2 από την Πάρμα και βρέθηκαν στο +3 από την Ίντερ

H Πάρμα μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε και στο 13' άνοιξε το σκορ. O Zερβίνιο έκανε την ασίστ και ο Ερνάνι πέτυχε το 1-0. Η Μίλαν προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Τσαλχάνογλου δε βρήκε στόχο. Γρήγορος ρυθμός στο ματς και στο 24' οι Ροσονέρι βρήκαν δίχτυα με τον Καστιγιέχο, αλλά έπειτα από λίγο το... VAR το ακύρωσε λόγω οφσάιντ. H Μίλαν είχε τον απόλυτο έλεγχο, πίεσε είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ρέμπιτς στο 37' και διπλό δοκάρι στο 40' στις προσπάθειες των Ντίας, Τσαλχάνογλου. Τεράστια φάση για τους Ροσονέρι και στο 45', αλλά και πάλι ο Τσαλχάνογλου δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα, μιας και η μπάλα από την εκτέλεση φάουλ σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο Στέφανο Πιόλι έκανε αλλαγές στην ανάπαυλα, όμως η Πάρμα στο 56'... σόκαρε για δεύτερη φορά το Μιλάνο. Ο Ερνάνι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κούρτιτς με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Ωστόσο, η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν εξαιρετική, με τον Τεό Ερναντέζ να μειώνει σε 1-2 στο 58′. Η Μίλαν πίεσε, είχε ευκαιρίες, αλλά τη λύση έδωσε πάλι ο Τεό Ερναντέζ, ο οποίος με σουτ εντός περιοχής στο 91' έσωσε το βαθμό για τη Μίλαν.

Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Γκάμπια (5′ Καλούλου), Ρομανιόλι, Τεό Ερναντέζ, Κεσί, Μπενασέρ (75′ Τονάλι), Καστιγιέχο (46′ Λεάο), Τσαλχάνογλου, Μπραΐμ Ντίαθ (46′ Χάουγκε), Ρέμπιτς.

Πάρμα: Σέπε, Ιακοπόνι, Οσόριο, Άλβες, Γκαλιόλο, Ερνάνι (87′ Μπούζι), Μπρούγκμαν, Κούρτιτς (74′ Σομ), Καραμό (67′ Τσιπριέν), Ζερβίνιο, Κορνέλιους (67′ Ινγκλέζε).

 

SERIE A Τελευταία Νέα