Γκαλιάνι: «Η Μόντσα είναι η τελευταία ευκαιρία του Μπαλοτέλι»

Γκαλιάνι: «Η Μόντσα είναι η τελευταία ευκαιρία του Μπαλοτέλι»

bet365

Η Μόντσα του Μπερλουσκόνι θα είναι η επόμενη ομάδα του Μπαλοτέλι κι ο Αντριάνο Γκαλιάνι που διοικεί την ομάδα, είπε ότι 30χρονος δέχτηκε να παίξει στη Serie B με λιγότερα χρήματα απ' αυτά που θα μπορούσε να είναι στη Βάσκο ντα Γκάμα.

Εμεινε χωρίς ομάδα για έξι μήνες, μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Μπρέσια. Πήρε το μάθημά του; Η Μόντσα θα είναι η ευκαιρία να το αποδείξει. Ο Γκαλιάνι, πάντως, εξήγησε ότι ο Σούπερ Μάριο δεν θα έχει άλλη ευκαιρία στην καριέρα του.

Το... δεξί χέρι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη Μίλαν αλλά και στη Μόντσα, αναφέρθηκε στη συμφωνία που αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα.

«Του μίλησα σωστά και του είπα πως ειλικρινά αυτή είναι απολύτως η τελευταία του ευκαιρία, εντελώς η τελευταία του ευκαιρία», είπε ο Γκαλιάνι στην «Gazzetta dello Sport» και συνέχισε:

«Λατρεύω τον Μάριο, είναι ένας παίκτης με τεχνικές και φυσικές ικανότητες που θα του επέτρεπαν να κάνει πολλά περισσότερα στην καριέρα του. Υπήρχαν λάμψεις της εξαιρετικής του ποιότητας και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα. Στην τελική είναι μόνο 30 ετών.

Το αγόρι αντιμετώπισε αυτές τις συνομιλίες σαν φίλος. Αποδέχτηκε χαμηλότερο μισθό, με κάποιες μεταβλητές που θα καθορίζονται από την απόδοσή του, τις εμφανίσεις του και την άνοδο στη Serie A.

O ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα δεν θα λάβει επίσης προμήθεια. Ο Μάριο εγκατέλειψε ένα πολύ σημαντικό συμβόλαιο που θα μπορούσε να έχει στη Βάσκο ντα Γκάμα. Είναι εκτός δράσης για λίγο, οπότε θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να έρθει στην κατάλληλη φόρμα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα