Αθλητικός διευθυντής Βάσκο ντα Γκάμα: «Ο Μπαλοτέλι θα είναι σαν τον Μαραντόνα για εμάς»!

Gazzetta team
Αθλητικός διευθυντής Βάσκο ντα Γκάμα: «Ο Μπαλοτέλι θα είναι σαν τον Μαραντόνα για εμάς»!

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Βάσκο ντα Γκάμα, Φάμπιο Κορντέλα, αποκάλυψε συμφωνία του βραζιλιάνικου συλλόγου με τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος «θα είναι σαν τον Μαραντόνα για τους φιλάθλους μας».

Ιταλία (Λουμετσάνε, Ίντερ, Μίλαν, Μπρέσια), Αγγλία (Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ), Γαλλία (Νις, Μαρσέιγ) και τώρα... Βραζιλία; Και όμως όλα δείχνουν ότι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μάριο Μπαλοτέλι θα βρίσκεται στην χώρα του Πελέ.

«Έχουμε συμφωνήσει σε όλα, αλλά προς το παρόν δεν μπορούν να πέσουν οι υπογραφές. Μακάρι να μας περιμένει και αυτό να γίνει στις 15 Ιανουαρίου» αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της Βάσκο ντα Γκάμα, Φάμπιο Κορντέλα, αναφερόμενος στον 30χρονο Ιταλό επιθετικό, ο οποίος έπαιξε το τελευταίο του επίσημο ματς τον περασμένο Μάρτιο, πριν από το lockdown στην Ιταλία, αφού μετά την επανέναρξη της Serie A, έλυσε το συμβόλαιό του με την Μπρέσια.

«Δεν πιστεύω ότι ο Μάριο χρειάζεται να έρθει στο Ρίο για να κάνει ανοησίες. Πιστεύω ότι έχει φτάσει στην απαραίτητη ωριμότητα. Η Βάσκο χρειάζεται έναν παίκτη όπως ο Μπαλοτέλι και εκείνος έναν σύλλογο όπως η Βάσκο» πρόσθεσε ο Κορντέλα ο οποίος, με μια δόση μεγάλης υπερβολής, συμπλήρωσε πως «για τους φιλάθλους μας, ο Μπαλοτέλι θα είναι σαν τον Μαραντόνα»!

 

Τελευταία Νέα