Κροτόνε - Λάτσιο 0-2: «Χόρεψε» στη βροχή, με ιστορικό Ιμόμπιλε (vid)

Gazzetta team
Κροτόνε - Λάτσιο 0-2: «Χόρεψε» στη βροχή, με ιστορικό Ιμόμπιλε (vid)

bet365

Με τον Τσίρο Ιμόμπιλε, να επιστρέφει στη δράση και να φτάνει στη 2η θέση των σκόρερ του κλαμπ τον Μπέπε Σινιόρι, η Λάτσιο πέρασε από τον… βούρκο της Κροτόνε (0-2) και αντέδρασε, κόντρα στην εσωτερική κρίση κορονοϊού που βιώνει.

Η κατάσταση αβεβαιότητας με τα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο διάστημα έφερε αναστάτωση τόσο στη Λάτσιο, όσο και στον Τσίρο Ιμόμπιλε, που ήταν ένας από τους θετικούς. Ωστόσο, με την επιστροφή του στη δράση, ο υγιής, πλέον, «βασιλιάς» των Λατσιάλι έκανε με το… καλημέρα το θαύμα του, δίνοντας την ώθηση στην ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι να περάσει από το μουλιασμένο τερέν της Κροτόνε.

Με υπέροχη κεφαλιά στο 21’, ο Ιταλός Capocanonniere της περασμένης σεζόν άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους κι έγραψε ιστορία, αφού έπιασε τον Τζουζέπε Σινιόρι στη 2η θέση των all-time σκόρερ του κλαμπ στη Serie A με 107 γκολ. Και είναι θέμα αγωνιστικών να τον ξεπεράσει, για να κυνηγήσει τον ρέκορντμαν, Σίλβιο Πιόλα, που στέκει στην κορυφή με 143 τέρματα.

Το γκολ από δύσκολη γωνία του Κορέα στο 58’ κλείδωσε το τρίποντο για τους Λατσιάλι, που πήραν δεύτερο σερί τρίποντο εκτός έδρας και σκαρφάλωσαν στην 5η θέση, με 14 βαθμούς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα