Μίλαν - Ιμπραΐμοβιτς: Σπάει τα κοντέρ και προειδοποιεί για «έχω ξανανιώσει»!

Μίλαν - Ιμπραΐμοβιτς: Σπάει τα κοντέρ και προειδοποιεί για «έχω ξανανιώσει»!

Gazzetta team
Μίλαν - Ιμπραΐμοβιτς: Σπάει τα κοντέρ και προειδοποιεί για «έχω ξανανιώσει»!

bet365

Για δεύτερη φορά με την φανέλα της Μίλαν, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συμπλήρωσε έξι διαδοχικά ματς πρωταθλήματος με γκολ και τονίζει ότι «τα νεαρά παιδιά της Μίλαν με κάνουν να ξανανιώνω».

Η Μίλαν απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής της Serie A για ακόμα μια αγωνιστική και αυτό το οφείλει, και πάλι, στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο 39χρονος Σουηδός επιθετικός πέτυχε το καθοριστικό γκολ στην εκτός έδρας νίκη επί της Ουντινέζε και δείχνει ασταμάτητος.

Από την περίοδο 1994-95, όταν η νίκη στην Serie A δίνει τρεις βαθμούς, μόνο δύο παίκτες των Ροσονέρι κατάφεραν να σκοράρουν σε έξι διαδοχικά ματς πρωταθλήματος. Ο πρώτος χρονικά ήταν ο Αντρέι Σεβτσένκο, το 2001.

Ο δεύτερος, ο Ιμπραΐμοβιτς και μάλιστα εις διπλούν! Το 2012 και τώρα, αφού στα περυσινά γκολ εις βάρος Σαμπντόρια (2) και Κάλιαρι (1), προστέθηκαν τα φετινά με Μπολόνια (2), Ίντερ (2), Ρόμα (2) και Ουντινέζε (1).

Συν τοις άλλοις ο Σουηδός, ο οποίος δεν έπαιξε στα ματς με Κροτόνε και Σπέτσια λόγω κορονοϊού, έχει συμμετάσχει σε 23 γκολ στα 22 ματς πρωταθλήματος που έχει δώσει από τον Ιανουάριο, όταν επέστρεψε στην Μίλαν (17 γκολ και έξι ασίστ). Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος ύστερα από την καραντίνα, είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ στην Serie A: 19 (14 γκολ και πέντε ασίστ).

«Τα πράγματα πάνε καλά. Πρέπει κάθε ματς να το παίζουμε σαν να είναι τελικός και μετά θα δούμε που θα φτάσουμε» επισήμανε ο Ίμπρα, προσθέτοντας πως «είμαστε η πιο νεανική ομάδα της Ευρώπης και εγώ ευθύνομαι που ανεβαίνει ο μέσος όρος ηλικίας. Αλλά αυτά τα παιδιά με κάνουν να νιώθω νεαρός. Δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι, θέλουν και άλλο, είτε στις προπονήσεις, είτε στους αγώνες».

 

SERIE A Τελευταία Νέα