Φιορεντίνα – Ουντινέζε 3-2: Φιλί ζωής στον Ιακίνι με... θρίλερ (vid)

Gazzetta team
Φιορεντίνα – Ουντινέζε 3-2: Φιλί ζωής στον Ιακίνι με... θρίλερ (vid)

bet365

Στην σκιά της πιθανής απόλυσης του προπονητή Μπέπε Ιακίνι, η Φιορεντίνα επέστρεψε στις νίκες μετά από ένα μήνα (και βάλε), έστω και αν τα... χρειάστηκε στην έδρα της κόντρα στην Ουντινέζε (3-2).

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα το σενάριο που θέλει τον Μαουρίτσιο Σάρι έτοιμο να αντικαταστήσει τον Μπέπε Ιακίνι στον πάγκο της Φιορεντίνα. Στην σκιά των φημών για αλλαγή προπονητή, οι Βιόλα επέστρεψαν στις νίκες μετά από ένα μήνα (και βάλε), επικρατώντας εντός έδρας της Ουντινέζε με 3-2.

Καλύτερη και πιο αποτελεσματική η Φιορεντίνα, προηγήθηκε 2-0 και 3-1, χάρη στα γκολ των Γκαετάνο Καστροβίλι (11', 52') και Νικόλα Μιλένκοβιτς (21'). Τα αμυντικά προβλήματα, όμως, παραλίγο να την βάλουν (εκ νέου) σε μπελάδες.

Ο Στέφανο Οκάκα Τσούκα μείωσε σε 2-1 (43') και στο (τελικό) 3-2 (86'). Με τη νίκη αυτή, η Φιορεντίνα πήρε βαθιά ανάσα και ανέβηκε στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας της Serie A, ενώ η Ουντινέζε παραμένει στην τελευταία τριάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα