Μίλαν: Δίνει τον Πακετά στη Λυών αντί 20 εκατ. ευρώ

Gazzetta team
Μίλαν: Δίνει τον Πακετά στη Λυών αντί 20 εκατ. ευρώ

bet365

Μίλαν και Λυών συμφώνησαν για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Λούκας Πακετά αντί είκοσι εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία οι Ροσονέρι θα χρησιμοποιήσουν για να ενισχυθούν στην άμυνα ή να κινηθούν για τον Ενρίκο Κιέζα της Φιορεντίνα.

Παίκτης της Λυών πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Πακετά. Οι Λιονέ τα βρήκαν με την Μίλαν για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό αντί ενός ποσού της τάξεως των είκοσι εκατομμυρίων ευρώ, συν ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

Ο 23χρονος Πακετά, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2018 αποκτήθηκε από την Φλαμένγκο αντί 38,4 εκατομμυρίων ευρώ, χαιρέτησε ήδη τους συμπαίκτες του και άδειασε το ερμάρι του στο Μιλανέλο, πριν από το ταξίδι του στην Γαλλία, όπου ενδέχεται να πάρει την θέση του περιζήτητου Χουσέμ Αουάρ.

Δεν ανταποκρίθηκε στα χρήματα και στις προσδοκίες και οι Ροσονέρι θέλουν να τον παραχωρήσουν για να ενισχύσουν, είτε την άμυνά τους, είτε την επίθεσή τους. Και για τις δύο γραμμές, πάντως, «παίζουν» ονόματα παικτών της Φιορεντίνα, των Νίκολα Μιλένκοβιτς και Ενρίκο Κιέζα αντίστοιχα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα