Σπέτσια – Σασουόλο 1-4: Έκανε δικό της πάρτι... καταστρέφοντας τη γιορτή

Κώστας Ζάλιαρης
Σπέτσια – Σασουόλο 1-4: Έκανε δικό της πάρτι... καταστρέφοντας τη γιορτή

bet365

Στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, η Σπέτσια δεν κατάφερε να γιορτάσει και η Σασουόλο έκανε το δικό της πάρτι φτάνοντας στο τελικό 4-1. Τρία ακυρωθέντα γκολ και ένα κανονικό ο Καπούτο, πέντε λεπτά για μια απόφαση με VAR!

Η Σπέτσια έπαιζε για πρώτη φορά στην ιστορία της (μετράει 114 χρόνια «ζωής») στην Serie A, ωστόσο, ο κορονοϊός περιόρισε την παρουσία των οπαδών στο γήπεδο, με μόλις 1.000 φίλους των νεοφώτιστων να είναι παρόντες στην ιστορική περίσταση.

Η Σασουόλο με τον Γιώργο Κυριακόπουλο στην 11άδα, άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με εκπλητική ατομικη ενέργεια του Τζούρισιτς που από αριστερά έκανε «ποδιά» σε αντίπαλό του προτού ολοκληρώσει με υπέροχο τελείωμα για το 1-0 των φιλοξενούμενων.

Στο 21ο λεπτό, ο Καπούτο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, όμως, οι υποψίες για οφσάιντ ανάγκασαν τον VAR και τον διαιτητή να... ψάχνονται για 5 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα και τον Ντε Τσέρμπι να έχει ανοίξει το κινητό του στον πάγκο, μέχρι τελικά να παρθεί η απόφαση να μην μετρήσει το γκολ!

Η Σπέτσια πανηγύρισε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Serie A όταν στο 30' ο Γκαλαμπίνοφ με κεφαλιά ισοφάρισε, ενώ τρόμαξε ξανά στο 44' αλλά η μπάλα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λοκατέλι σταμάτησε στο δοκάρι.

Το ματς άνοιξε πάρα πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, στο 56' ο Ντεφρέλ θα μπορούσε να έχει χριστεί σκόρερ αλλά η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τους παίκτες της Σπέτσια, ενώ στο 58ο λεπτό ξανά ο Καπούτο είδε να μην μετράει δικό του γκολ για οφσάιντ.

Μάλιστα, είχε κάνει ωραίο... σόλο και σκόραρε με λόμπα, αλλά ο βοηθός είχε σηκώσει το σημαιάκι του...

Τελικά τα γκολ ήρθαν για το σύνολο του Ντε Τσέρμπι μέσα σε ελάχιστα λεπτά! Αρχικά με το πέναλτι του Μπεράρντι στο 64' και έπειτα με το τελείωμα του Ντεφρέλ από σέντρα του Καπούτο στο 66'.

Ο δημιουργός του τρίτου γκολ θα έκανε το... χατ-τρικ από ακυρωθέντα τέρματα, αφού ήταν ξανά οφσάιντ όταν έστειλε τη μπάλα στο πλεκτό στο 70'! Λίγο αργότερα ο Γκαλαμπίνοφ είχε δοκάρι και ο Καπούτο επιτέλους, έχοντας κουραστεί από τα γκολ που δεν μετρούσαν, σκόραρε για το τελικό 4-1 στο 77' και... δεν το πανηγύρισε, έχοντας απηυδήσει!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα