Γιουβέντους: Το «αντίο» στον Ιγουαΐν, που πάει Μαϊάμι (vid)

Γιουβέντους: Το «αντίο» στον Ιγουαΐν, που πάει Μαϊάμι (vid)

Gazzetta team
Γιουβέντους: Το «αντίο» στον Ιγουαΐν, που πάει Μαϊάμι (vid)

bet365

Τίτλοι τέλους έπεσαν και τυπικά στην καριέρα του Γκονσάλο Ιγουαΐν στη Γιουβέντους, με τους Μπιανκονέρι να αποχαιρετούν με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» τον Αργεντίνο, ο οποίος θα συνεχίσει στην Ίντερ Μαϊάμι.

Μία μεταγραφή που «τάραξε τα νερά» του ιταλικού ποδοσφαίρου, που τον έχρισε συνάμα «προδότη» και τον πιο ακριβό παίκτη στην ιστορία της Γιουβέντους. Το καλοκαίρι του 2016, ο Γκονσάλο Ιγουαΐν πήρε την απόφαση που τον μετέτρεψε σε μόνιμο «εχθρό» για τη Νάπολι και το κοινό των Παρτενοπέι και μετακόμισε στο Τορίνο έναντι 90 εκατ. ευρώ. Έκτοτε, οι περισσότεροι του γύρισαν την πλάτη ως προς την εκτίμηση που του έτρεφαν, όμως, ο Αργεντίνος φορ πέτυχε αυτά που φιλοδοξούσε.

Τρία πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και νταμπλ, 66 γκολ σε 149 εμφανίσεις με τα Μπιανκονέρι. Αλλά και δύο δανεισμούς σε Μίλαν και Τσέλσι, με διαρκώς πτωτική πορεία και περιττά κιλά.

Πλέον, μετά από ένα ταξίδι με πολλά σκαμπανεβάσματα, η Γιουβέντους αφού τον είχε ενημερώσει πως δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν, είπε το «αντίο» στον Πιπίτα, αλλά και το μεγάλο ευχαριστώ, αναγνωρίζοντας τη σημαντική του συμβολή την τελευταία τετραετία.

 

SERIE A Τελευταία Νέα