Γιουβέντους: «Ιντζάγκι και Ζιντάν φαβορί για να αντικαταστήσουν τον Σάρι», σύμφωνα με τους Ιταλούς

Κώστας Τόπας
Γιουβέντους: «Ιντζάγκι και Ζιντάν φαβορί για να αντικαταστήσουν τον Σάρι», σύμφωνα με τους Ιταλούς

bet365

Μετά το νέο σοκ το οποίο υπέστη η Γιουβέντους, οι οπαδοί των «μπιανκονέρι» είναι έξαλλοι με τον Μαουρίτσιο Σάρι και ζητούν άμεσα την απόχωρησή του, από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Μετά τον αποκλεισμό από τη Λυών, στην Ιταλία «βράζουν», με τον Μοαυρίτσιο Σάρι και την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα παιχνίδια της. Το μέλλον του έμπειρου τεχνικού, είναι στον αέρα, πόσω μάλλον μετά τη νέα αποτυχία.

Για τον κόσμο της ομάδας πάντως ήδη αποτελεί ξένο σώμα! Μάλιστα, δημοσιεύματα στην Ιταλία κάνουν αναφορά πως οι ιθύνοντες της Γιούβε, έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για να βρεθεί ο διάδοχος του.

Συγκεκριμένα, η ιταλική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport υποστηρίζει, πως οι «μπιανκονέρι», έχουν ως προτεραιότητα πριν ξεκινήσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, να αντικαταστήσουν τον Μαουρίτσιο Σάρι, στον πάγκο της ομάδας. Αλλωστε, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, ο οποίος τόνισε πως θα χρειαστούν λίγες μέρες ώστε να παρθεί απόφαση για το τι θα γίνει με τον Σάρι, αλλά και κάποιους παίκτες της ομάδας.

Παρ' όλα αυτά, το ιταλικό δημοσίευμα τονίζει πως τα φαβορί για τον πάγκο της ομάδας, είναι ο Σιμόνε Ιντζάκι και ο Ζινεντίν Ζιντάν. Μάλιστα, όπως αναφέρει, οι πιθανότητες για να αναλάβει ο Γάλλος προπονητής είναι αρκετές, ειδικά μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ, από την Σίτι, στο Champions League.

Το προσεχές διάστημα, όπως ξεκαθάρισε άλλωστε και ο πρόεδρος των «μπιανκονέρι» ετοιμάζονται ριζικές αλλαγές στην ομάδα και το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποιες θα είναι αυτές...

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα