Ανιέλι: «Θα χρειαστούμε λίγες μέρες να αξιολογήσουμε Σάρι και παίκτες»

Ανιέλι: «Θα χρειαστούμε λίγες μέρες να αξιολογήσουμε Σάρι και παίκτες»

Gazzetta team
Ανιέλι: «Θα χρειαστούμε λίγες μέρες να αξιολογήσουμε Σάρι και παίκτες»

bet365

Κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Γιουβέντους φαίνεται να βρίσκεται ο Μαουρίτσιο Σάρι, με τον Αντρέα Ανιέλι ωστόσο να λέει πως θα χρειαστούν λίγες μέρες στη διοίκηση να αξιολογήσει άπαντες.

Υπό αξιολόγηση φαίνεται πως είναι άπαντες πλέον στη Γιουβέντους. Η διοίκηση της ομάδας όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Αντρέα Ανιέλι, θεωρεί επιτυχημένη τη σεζόν μετά την κατάκτηση του ένατου σερί πρωταθλήματος, αλλά δεν κρύβει πως ο αποκλεισμός από την Λυών αποτελεί αποτυχία. Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της «Μεγάλης Κυρίας» σε δηλώσεις του τόνισε πως θα χρειαστούν λίγες μέρες ώστε να παρθεί απόφαση για το τι θα γίνει με τον Σάρι, αλλά και κάποιους παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά είπε: «Ήταν μια γλυκόπικρη σεζόν, κερδίσαμε το πρωτάθλημα στην Ιταλία, ήταν υπέροχο. Πιστεύω ότι η σελίδα που έγραψε ο Μαουρίτσιο Σάρι στην ποδοσφαιρική ιστορία είναι εξαιρετική! Ξεκίνησε από το χαμηλότερο σημείο και κατάφερε να κερδίσει το Scudetto. Μετά από αυτό, στο Champions League η πορεία ήταν απογοητευτική για εμάς, για τους παίκτες και για τους οπαδούς, γιατί, όπως έχω πει εδώ και μερικά χρόνια, αν είχαν προηγουμένως ένα όνειρο, τώρα η κατάκτησή του είναι ένας στόχος. Οι δύο αγώνες εναντίον της Λυών μας αφήνει απογοητευμένους. Θα χρειαστούμε μερικές μέρες για να προβληματιστούμε και να αξιολογήσουμε κάποιες περιπτώσεις για να μπορέσουμε να ξαναρχίσουμε με ενθουσιασμό την επόμενη σεζόν. Ο απολογισμός μιας σεζόν γίνεται με τον προπονητή, με τους ποδοσφαιριστές, με τους γυμναστές, δεν μπορούμε να εστιάσετε μόνο στον χαμένο στόχο, αλλά και στον κερδισμένο στόχο. Μετά από αυτό πρέπει να κάνουμε αξιολογήσεις. Έχουμε τον καλύτερο παίκτη στο Champions League, όπως έδειξε το βράδυ της Παρασκευής, πρέπει να ξεκινήσουμε ξανά με ενθουσιασμό, χωρίς να θεωρούμε δεδομένο το πρωτάθλημα στην Ιταλία, γιατί τα πρωταθλήματα δεν κερδίζονται αν ξεκινήσεις χαλαρά, μιας κι όλοι ξεκινούν με μηδέν πόντους».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα