Παίκτης της Ίντερ και με την... βούλα ο Αλέξις Σάντσες (vid)

Gazzetta team
Παίκτης της Ίντερ και με την... βούλα ο Αλέξις Σάντσες (vid)

bet365

Η μεταγραφή του (ελεύθερου!) Αλέξις Σάντσες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ίντερ, επιβεβαιώθηκε από τους ανθρώπους των Νερατζούρι.

100% παίκτης της Ίντερ είναι και με την (προφορική) βούλα ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σήμερα Πέμπτη (6/8) θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Νερατζούρι και θα ανακοινωθεί επίσημα.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν δίστασαν να... ξεφορτωθούν το βαρύτατο συμβόλαιο του Χιλιανού επιθετικού (620 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, ήτοι... 33 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!) και να το λύσουν δύο χρόνια πριν από την λήξη του, έστω και αν βγαίνουν χαμένοι από το συγκεκριμένο deal.

Την απόκτηση του Σάντσες, ο οποίος στην Ίντερ θα παίρνει περί το 1/3 των χρημάτων, επιβεβαίωσε ο προπονητής Αντόνιο Κόντε μετά τη νίκη – πρόκριση στο Europa League, όπου ο Χιλιανός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία.

«Εξαιρετική συμφωνία της διοίκησης. Θα λέγαμε ότι τον αξίζαμε: Τον φέραμε στην χειρότερη στιγμή της καριέρας του, όπου είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στην Γιουνάιτεντ. Συγχαρητήρια στον σύλλογο γιατί έκλεισε μια εξαιρετική συμφωνία, πολύ χρήσιμη» είπε χαρακτηριστικά ο Κόντε, με τον αθλητικό διευθυντή Μπέπε Μαρότα να προσθέτει πως «πιστεύουμε στον Αλέξις και είμαστε χαρούμενοι που κλείσαμε αυτή την μεταγραφή».

 

SERIE A Τελευταία Νέα