Σάντσες - Ίντερ: Πολύ κοντά στο «deal» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Gazzetta team
Σάντσες - Ίντερ: Πολύ κοντά στο «deal» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Λεπτομέρειες απομένουν για να οριστικοποιήσει η Ίντερ την αγορά του Αλέξις Σάντσες από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Χιλιανό επιθετικό να έχει ήδη συμφωνήσει στους όρους του συμβολαίου του.

Το «αγκάθι» που λέγεται Αλέξις Σάντσες φαίνεται πως θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 32χρονος Χιλιανός επιθετικός βρίσκεται μια ανάσα από τη μόνιμη μετακόμισή του στην Ίντερ, η οποία σύμφωνα με το «Sky Sports» τα έχει βρει σε όλα μαζί του και διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες της αγοράς του από τους Κόκκινους Διαβόλους.

Ο φετινός δανεισμός αποδείχθηκε ευεργετικός για τον Σάντσες, ο οποίος μετά από μιάμιση «εφιαλτική» σεζόν στο «Ολντ Τράφορντ», βρήκε σταδιακά τον εαυτό του στους Νερατζούρι και μετά το restart, έπεισε με τα κατορθώματά του (3 γκολ, 7 ασίστ) τη διοίκηση να κινηθεί για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει το σάιτ του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι Μιλανέζοι δεν θα πληρώσουν χρήματα στη Γιουνάιτεντ, παρά τις αρχικές απαιτήσεις τους για 15-20 εκατ. ευρώ και θα του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με απολαβές 7 εκατ. ευρώ ετησίως.

Έτσι, η Γιουνάιτεντ θα τον ξεφορτωθεί μια και καλή από τη μισθοδοσία, εξοικονομώντας περίπου 60 εκατ. από τα δύο χρόνια που απέμεναν στο προηγούμενο συμβόλαιό του!

 

SERIE A Τελευταία Νέα