Τριπλέτα ο Ιμόμπιλε, έπιασε Λεβαντόφσκι, πετάει για “Χρυσό Παπούτσι” (vid)

Gazzetta team
Τριπλέτα ο Ιμόμπιλε, έπιασε Λεβαντόφσκι, πετάει για “Χρυσό Παπούτσι” (vid)

bet365

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε σημείωσε χατ τρικ στην ανατροπή της Λάτσιο (1-5) επί της Βερόνα, έφτασε τα 34 γκολ και έπιασε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην κορυφή των Ευρωπαίων σκόρερ.

Προς ολοκλήρωση οδεύει και η Serie A, καθώς απομένουν πλέον δύο αγωνιστικές και τα πάντα έχουν σχεδόν ξεκαθαρίσει, ενώ απομένουν απλά ορισμένες βαθμολογικές λεπτομέρειες. Η Λάτσιο που πλέον πρωτάθλημα δεν μπορεί να πάρει, αλλά και δεν χάνει το Champions League, χάλασε το πολύ καλό πρόσωπο που είχε δείξει η Βερόνα, διαλύοντάς τη με 1-5. Οι γηπεδούχοι μάλιστα προηγήθηκαν με τον Αμραμπατ (39' πεν.), αλλά υπολόγιζαν χωρίς την κάψα του Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος έχει τις δικές του ανησυχίες.

Ο επιθετικός των Λατσιάλι έκανε χατ τρικ, χτυπώντας μάλιστα δύο φορές από την άσπρη βούλα στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων (45'+6, 90'+4'), ενώ βρήκε δίχτυα και ενδιάμεσα (83'), με τους Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (56'), Κορέα (62') να προσθέτουν γκολ. Με αυτά τα τρία τέρματα ο Ιμόμπιλε έφτασε τα 34 τεμάχια στο Καμπιονάτο και έπιασε στην κορυφή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, έχοντας ακόμα δύο αγωνιστικές, ώστε να αναδειχτεί εκείνος κορυφαίος Ευρωπαίος σκόρερ για το 2019-'20.

 

SERIE A Τελευταία Νέα