Πάρμα – Νάπολι 2-1: Στα τρία κόρνερ... τρίποντο (vid)

Gazzetta team
Πάρμα – Νάπολι 2-1: Στα τρία κόρνερ... τρίποντο (vid)

bet365

Νίκη - τυπική σφραγίδα παραμονής της Πάρμα (ύστερα από εφτά διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς) επί της αδιάφορης βαθμολογικά Νάπολι (2-1), σε ένα ματς που κρίθηκε από τρία πέναλτι.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Στα δύο από τα τρία φετινά παιχνίδια της Serie A όπου υποδείχθηκαν τρία πέναλτι, η Πάρμα ήταν μέσα.

Αυτή την φορά, οι Παρμέντσι πέτυχαν νίκη - τυπική σφραγίδα παραμονής (ύστερα από εφτά διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς) επί της αδιάφορης βαθμολογικά Νάπολι (2-1), στην προσπάθειά τους να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία, αφού το ευρωπαϊκό όνειρο έχει χαθεί προ πολλού.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες ευκαιρίες εκατέρωθεν, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι – γκολ του Τζιανλούκα Καπράρι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ύστερα από ανατροπή του Αλμπέρτο Γκράσι από τον Μάριο Ρουί.

Η ομάδα του Κώστα Μανωλά (έμεινε στον πάγκο) απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο 54' με τον Λορέντσο Ινσίνιε, με πέναλτι για χέρι του Γκράσι μέσα από την περιοχή, με τον διαιτητή να το επιβεβαιώνει μέσω VAR.

Η Νάπολι άγγιξε το 1-2 σε σουτ του Χάρολντ Λοσάνο στο οποίο ο τερματοφύλακας Λουίτζι Σέπε έστειλε την μπάλα στο δοκάρι (74') και, τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος, ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Καλιντού Κουλιμπαλί, ευστόχησε από την άσπρη βούλα και χάρισε στην Πάρμα τη νίκη – τυπική σφραγίδα παραμονής, ύστερα από εφτά διαδοχικές αγωνιστικές χωρίς τρίποντο (έξι ήττες – μια ισοπαλία).

Η Νάπολι, η οποία θέλει απλώς να κρατηθεί σε καλή κατάσταση ενόψει της ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League, δέχθηκε δύο γκολ με πέναλτι σε έναν αγώνα πρωταθλήματος για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 2009 (κόντρα στην Τζένοα)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα